Ahojte, určite ste viacerí videli alebo čítali The secret..Mne tento film naštartoval novu etapu života...pozitivne myslenie ma naozaj zachranilo a to hovorím vážne..začala som študovať rozne knihy o pozitivnom myslení a cítim sa naozaj velmo spokojná...Mohli by ste mi napisať aký mate uprimny nazor na Tajomstvo ? ako sa zmenil váš život ? napište pribeh kde ste zistili ,že tajomstvo naozaj funguje!!!
lebo mne sa zatial nič takeho užasneho nestallo ale za velky uspech považujem to že po niekolkych rokoch plných depresie a nechute žiť ma začal baviť život a to považujem za dost velku zmenu v mojom živote...verím že niečo užasne len pride...
Inak ak mate nejaku radu alebo presny postup ako presne vyuzivať tajomstvo,alebo webovu stranku o tajomstve napište to sem ...dakujem pííšte nech ej tu čo najviac prispevkov
Deset stran o tom....vyhledávač, vpravo nahoře.... 😉 😉 😉
Nejsem si jistá, ale myslím si, že na toto téma taky už diskuse je, tak se zkus juknout tam. Jinak mně změnila kniha také moc život, ale asi tak na 3 měsíce, pak jsem zajela zpět do "starých" kolejí...