Zdravim holky,nektere maminky by za to mozna daly kdo vi co,ale me to docela trapi.. Maly si hraje nejradsi sam,smeje se na hracky i nahlas.... Se mnou si chce hrat malokdy.. proste si vystaci... Bojim se at mu to nejak nezustane a neni z neho samotar..chci at se hraje s detma az bude vetsi...
Dekuji,on je rad kdyz za nim prijdu a hraju si s nim ale vystaci si i beze me.... Vsechny zname to maji uplne naopak..miminka vyzadujou jejich pozornost skoro porad....
momin, náš si taky sám vystačil a teď mě věčně visí za nohu 😉
Já myslím, že se dočkáš, dost pochybuji, že by mu to vydrželo 😉 🙂 Časem ti začne nosit hračky, knížky, bude chtít, aby jsi byla s ním a zapojila jsi se 😉
Je to jen můj čistě laický názor, uvidíš, co ti napíší ostatní maminky, snad se nemýlím 😉
Ilci 🙂 🙂 🙂 jako u nás, já myslím, že to bude dobrý, momin 😉
Tak ja vam to teda budu verit.... 😉 a zkusim si to uzivat.... Ale trochu je mi to stejne lito..🙂
Jojo Momin 😉 co neni může být a třeba už za týden,dva......Separační úzkost prožije poměrně velká čast miminek právě kolem osmého měsíce,tak si pak přijdeš konečně na své 🙂
Tý jo 😕 to si nedovedu představit jaký to je,když si mimčo vyhraje samo 😅 😕 😕 😕
No nic moc... 😅 mam porad pocit ze me nechce. Asi blbost ja vim....
momin-jen se neboj,ten Tě moc dobře monitoruje 😀
Jé, závidím 😀 😀
Momi....buď ráda 😉 že si hraje sám 😀 Opravdu, není to nic vážného, neboj, děti v tomto věku se hrají samy a nic bych za to nedala, že se to časem změní a bude vyžadovat tvojí pozornost a bude chtít, aby jsi si hrála s ním. Ještě je malej 😉
Dělala bych si starosti až mnohem později.
Jinak je známo, že zhruba do 3.roku si děti nehrají společně, nespolupracují, ale hrají si vedle sebe, ne spolu 😉