Holky, co čekat od chlapa, ktery chodi na swingers party? Seznámení proběhlo přes seznamku.
Jsem z toho trochu mimo 😂
Rozhodně ne věrnost 😂
Záleží co od vzťahu ty očakávaš 🤷🏻♀️ poznám jeden pár, ktorý chodí na swingers party a majú otvorený vzťah ale obom to vyhovuje, sú spolu už niekoľko rokov
Muj muž chodil do bordelu, když žil sám 😅 a rozhodne si myslim ze je mi věrnější nez byl ex. No a jestli neni, tak to aspon umí lépe tajit nez muj ex 😃 ale já mu verim ze je ☝️
Co já vím, tak na většinu swingers party nesmí muž bez doprovodu ženy... Tak bych se zeptala, s kým tam chodí 😃 a očekávala bych asi to, že to má prostě rád a bude chtít zkusit vzít i tebe 😊 nemusí to nutně znamenat promiskuitu.
Osobně bych si tipla, že pokud tě to neláká a nechceš chodit taky, tak se úplně neshodnete v oblasti sexu.
No, přesně tak, muž s takovými choutky a libůstkami je trochu problém jako partner "do života". Bude to totiž vyžadovat celý život, aby se uspokojil a pokud to nebude mít, bude to překážka v jeho vyvrcholení a bude na tebe nakvašený. Už jsem o takových případech četla; hlavně s postupujícím věkem to ženy přestávají zvládat a už je to nebaví.
Co se možná o swingers neví je, že (aspoň někde) mívají nějaká označení, kterým dávají najevo, že "jsou svolní k sexu" a nebo že naopak nechtějí. Takže tam klidně může chodit jen kvůli atmosféře nebo třeba s nějakou jednou partnerkou - no a pokud teď žádnou nemá, tak to taky může být způsob, jak se dostat k sexu. Možností je hromada. Pamatuji si na jednu přednášku o swingers party, kde dotyčná popisovala, jak si tam pouštěli v bazénku kachničky a fakt suprově se u toho bavili. Prostě je to uvolněnější atmosféra, někde je i super jídlo. A když dva chtějí, tak můžou - ale nikdo nikoho k ničemu nenutí, což mi přijde super. No, s chlapem mluvíme už asi 7 let, že se tam podíváme (jsem fakt zvědavá, jak to tam vypadá) a nějak jsme se k tomu nedostali 😀 ... Každopádně vím, že když tam jdu, tak fakt nemusím souložit s každým na potkání - naopak tam jde jít a mít sex jen a výhradně s vlastním partnerem.
@merope primárně tam chce jít kvůli atmosféře a rád se podívá, jak ostatní mají sex...
Ze tam chodi neznamena, ze bude nutne trvat na tom, aby tam musel chodit. Ja byla take 2x a zajimavy zazitek, presne jak tu zaznelo, byly to akce pro pary a bylo tam oznaceni pomoci naramku, zda je dalsi par otevreny intimnimu kontaktu s nekym dalsim, nebo ne. My to zkouseli s exmanzelem a je pravda, ze nam stacila i ta atmosfera. Moznost neco videt a byt viden v bezpecnem prostredi. Zadne silene orgie jak v P filmech. Bar, raut, pokec s jinymi pary a k tomu atmosfera. Kazdopadne po rozvodu uz jsem nemela zadneho partnera, ktery by tomu byl naklonen. Nerikam, ze se mi tam nelibilo, ale k zivotu to nepotrebuji 🙂 treba to ma take tak, ze ted chodi, ale kdyby mel partnerku, co by to odmitala, nevyzadoval by to.
Tak chodí tam - nebo se tam chce jít podívat? A ano, plno lidí se rádo podívá. Proč ne?
@merope prý tam párkrát byl a chtel by zase se tam podívat. Mně přijde trochu moc "ocumovat" lidi při sexu 😂
To se musíš zeptat jeho. Někdo chodí sám a tam ke promiskuitni, někdo se stalou partnerkou a sex tam ma jen s ni, někdo s partnerkou, ale rozdá si to tam i s jinýma.
Hlavně bych se primárně ptala, jak to má s ochranou a testováním na nemoci, nejen HIV, ale žloutenky, syfilis, hpv a tak a co by očekával ode mě.
V okolí mám manželské páry, z jednoho jezdí žena sama, doma jí to nestačí, druhý pár jezdí společně a žena tam má více partnerů najednou.