Svatební salón, který se specializuje na těhotné? Praha

denisak2
16. únor 2016

Ahoj, plánovala jsem svatbu jako štíhlá dívka, ale "poštěstilo se" a budu mít už bříško. Nemám moc času, dokážete někdo poradit nějaký salon v Praze, který se "specializuje" na těhotné 🙂 a má nějaké svatební šaty na ně uzpůsobené? Někde, kde se dobře chovají a taky poradí. Díky Denisák

lv
16. únor 2016

neporadím salon, ale já si vybrala na začátku těhotenství šaty, normálně moji velikost 38 a nechala je povolit na maximum + měly vzadu šněrování. A vyšlo to 🙂 celkem i za kytkou bříško vidět nebylo. Zato za 14dní vyskočilo na plno (mít to tak jak u druhé dcery, vidět snad hned, tak nevím).

karolinkavoj
12. dub 2016

Já loni využila služeb půjčovny, kterou mám docela blízko, viz svatebni-saty-spolecenske-plesove.cz, ale je to vcelku normální požadavek, takže bych zkusila nějakou půjčovnu či "salon", který se mi líbí a vyzkoušela se zeptat. K.

market99
23. kvě 2016
Uživatel market99 je nedůvěryhodný
Je možné, že nejde o reálnou osobu, ale o profil nebo více profilů vytvořených za účelem propagovat konkrétní výrobky/služby nebo účelově manipulovat diskuzi. Podívej se na příspěvky od market99.

Tak vsude by vam meli pujcit nejake volnejsi satky, vzdyt vdavaji se aj baculky a ta nikdy mit uple saty nebudou