Svatební dárek - drobnost

lydiee
24. čer 2017

Ahoj děvčata. Poradíte mi? Vdávala se mi kolegyňka, 27 let, a chtěla bych jí dát k svatbě nějaký dárek, jen drobnost, tak do 200 korun. Měla by to být jen nějaká maličkost, a jen pro ni, že jsem na ni myslela. Jinak od celého našeho kolektivu dostali s manželem peníze a budou si za ně kupovat něco do domácnosti. Děkuji vám všem za rady, tipy a náměty🙂!!! Přeji hezké letní dny🙂

guinea
24. čer 2017

@lydiee Na tvém místě bych tedy měla obavy, že když jí dám maličkost do 200 Kč, tak to bude vypadat, že jsem nepřispěla na velký kolektivní dar... Já bych to nedělala. Max. přidala ještě ručně psané přání (nějakou luxusní kartu, na ručním papíru třeba)..

lydiee
autor
24. čer 2017

@guinea A proč by si to měla myslet😎?!? To by mě tedy nenapadlo... Mně by potěšilo, že jsem dostala i osobní drobnost od kolegyně-kamarádky. A u nás každý přiispívá 100-korunou😉 (a pokud tedy chce, tak může kolik chce) a obdarovaná dostává i za celý kolektiv přání, s nímž v obálce je celá vybraná částka a na přání jsou podpisy všech, kteří přispěli😉 Myslím si, že ta celá vybraná částka, podle počtu kolegyň a kolegů, je tak kolem 5 tisíc🙂...Ale děkuji🙂!!

monaluza
24. čer 2017

My dostali opravdovou podkovu od kone, udelala mi velkou radost...

pabka
24. čer 2017

Treba rámeček na svatební fotku nebo album...? 😉

janicka_tkanicka
24. čer 2017

Nedávno jsem zjistila, že Ovocný světozor dělá dárkové karty. Kamarádka je fanda do zmrzliny a tam mají úplně fanfárovou, takže až se bude vdávat, dostane tohle. Ovšem pouze pro pražáky, no. Obecně mi dělají radost spíš jídelní dárky, nemám ráda věci, na které se práší.

jipe
24. čer 2017

já jsem kamarádce dávala sadu fotorámečků, my jsem zase dostali víno, kde byla na etiketě naše společná fotka (kamarádka si ji stáhla z FB)