Holky prosim o radu mam doma 3rocni holcicku a vybiram pro ni saticky na svatbu co jsme byli pozvani.. mam vybirat pro me a dceru stejnou barvu satu nebo muzem mit kazda jinou ja ruzovou s dcerka zlutou.. vadi to necemu.. popr.. mohu dat dcerce bile kdyz jsme jen hosty.. dekuji
Samozrejme, ze nemusite mit stejnou barvu satu, to opravdu nicemu nevadi. A trileta muze mit klidne bile, tu si s nevestou nikdo nesplete 🙂
souhlasím s holkami výše. Můžete i nemusíte mít stejnou barvu. Je to na vás. Jestli máte opravdu velké dilema, zeptejte se na rovinu nevěsty. Jistě to pochopí. My třeba na svatbě měli 20 dětí různého věku. Naše neteřinka v tu dobu měla 3 roky a vůbec se nechtěla obléknout do šatiček a jít mi za družičku. Naopak kamarádky holčička stejného věku byla nadšená. Několik měsíců si hrála na nevěstu a šla za družičku. Měla krásné bílé šatičky. Druhá družička už s tím počítala. V té době pětiletá dcerka manželova svědka. Dokonce svému tatínkovi řekla - Tati, už zase půjdu za družičku? 😂😂
Tak mi bylo receno id svagrove ze bile saty mit deti nesmi ma to pouze nevesta sice nechapu proc pac u malych deti se to tak nebere ale kdyz si zo nevesta preje tak to budem respektovat stejnak mam v planu mit svetle nebo tmave ruzove saty nesezenu uplne stejne sle aspon barvou aby jsme ladily..
@lusinek12 Pokud malá nebude družička a nevěsta nemá nějaké speciální přání, neřešila bych to. Vyber jakoukoli barvu, co jí sluší, klidně i sytou, třeba červenou nebo tmavě modrou. Hlavně, aby byly vhodné na roční období, kdy bude svatba. A taky bych volila nějaké oblečení na převlečení po obřadu, jestli jste zvaní i na hostinu - něco pohodlného a co nevadí, že ušpiní. 😉
Zeptala bych se nevěsty jak to chce 🙂 U nás družičky měli bílé a svědkyně se mě ptala zda mi nebude vadit ze bude mít bílé šaty a černé sáčko.
Mala nebude druzicka a sni svedkyne nebudem.. jsme zvani jen jako hosti... ns hostinu urcite pujdem ikdyz kdyby to bylo na me a neurazils bych tak bych radsi sla domu nejsem na tyhle spolec. Hostiny uz vydim zs mala mi utece mezi deti a ja tam zase budu sedet sama a cumet jak se ostatni bavi.. male i sobe a pritelovi urcite vemu neco na prevleceni uu vydin jak.by saticky dopadly kdybych snims vlezla na piskoviste a kor s tema botickama.. 😵😱
@lusinek12 hele klid. Šaty vyber podle vlastního uvážení, když si nevěsta nepřeje aby byla malá v bílým ber to tak že je to + pro tebe (jo pískoviště na svatbě je docela blbý a jak by dopadly nadýchaný bílý šatičky..). Věci na převlečení jsou fajn ale počítej s tím že ti malá může utýct a ušpinit se dřív. Náš malej na svatbě mýho bratrance měl to blbý období kdy ještě nechodil ale všude lozil po kolenech a v kočáru bych už fakt neudržela (obřad prořval před kostelem s partnerem, prej když je to moje rodina vezme si ho on). Taky byl ve svátečním ale to co udělal s tmavýma kalhotama...no ani na tom písku by se tak neušpinil ( ven se jít nedalo, zrovna jim to vyšlo na první podzimní propršenej studenej den). Takže za mě i když byste neladili radši jí dej něco co bude vypadat slavnostně ale nebude na tom vidět každá šmouha a co kdyby zničila neobrečíš. Co si budeme povídat, svatba, červený víno, připití strejdové...vylít se něco může vždycky. Věci na převlečení samozřejmě vem, ale radši počítej s tím že fakt se oblečení může zničit ani nepostřehneš jak. A neseď tam sama u stolu, radši vem manžela na parket. Když nebude chtít on tak někdo jinej určitě jo 😉
@lusinek12 urcite to nicemu nevadi 😉 je to na Vas zda cela rodina bude naprosto sladena vcetne partnera, anebo kazda budete mit neco jineho, vsichni stejne budou hlavne koukat po neveste a zenichovi 😁