Ahojky. Prosím tápu.... Nemám se s kým poradit. Chci koupit sušičku prádla. Poraďte prosím. Voda z prádla, aby šla do zásobníku. Aby dobře vysušila prádlo a nikde jsem ho nemusela dosušovat. Cena cca 15.000,-
Nějaký typ, zkušenosti? Děkuji za každou odpověď ☺
určite si kup s tepelným čerpadlem. Já mám zanussi necelé dva roky a zatím spokojenost. Stála cca 400€.
Byť je to dražší tak za mě jedině sušička od Miele. Vyplatí se investovat. Mám jednu co suší už 10 rok.
taky se přidávám, nějaký další typ na dobrou sušičku? S jakou máte dobrou zkušenost? A je potřeba mít i přípojku na vodu/odpadní vodu nebo jen zásuvku na elektřinu?
@markyf Hele ja mam Whirpoll, kupovala jsem ve sleve asi za 8tisic, puvodne asi za 15tis a nevim, jestli tak susicka ma susit, ale proste to pradlo je obvykle na konci cyklu vlhke, takze musim jeste navolit minuty na dosusovani. Ma sice nejak 6-sence - ze si jako zvazi mnozstvi pradla, ale me to prijde spis NON-sence🙂 A nektere pradlo se tam srazi. Nemit v byte problem se susenim, tak radsi susim na susaku...
My máme už 5 let kondenzační s tepelným čerpadlem od AEG, suší i vlnu a boty. Nejlepší investice společne s myčkou a pračkou.