Máte prosím vás zkušenosti s šumícím medvídkem? Opravdu to při usínání pomáhá? Nebo je to jen reklamní trik? První sama neusínala ani neusíná, navíc jí to vždycky dlouho trvá než zabere už od miminka, postýlka ta jí nic neříkala, tak přemýšlím, jak to u druhého trošku podpořit. Alespoň přes den. 🙂
Mám my Humny a jede u nás už dva roky, už bez něj neusnu ani já asi🤣🤣
Za mě super pomocník, vyruší skvěle okolní hluky.
@cherie24 Máme taky MyHummy a spokojenost velká. Syn s ním usíná od narození krásně, v náručí uspávám jen když roatou zuby nebo je nemocný. Jako miminko bez něj neusnul. Až teď v 15 měsících už ho nechce zapínat, pro změnu mu na spaní teď zapínáme zvlhčovač kvůli kašli.
MyHummy jsme měli, stejně dobře ale funguje Fisher-Price Žirafka usínáček a je levnější. Někteří stahují šum do mobilu a to je také super nápad.
@cherie24 u prvniha syna to vubec nepomahalo ale u druheho je to super pomocnik☺️Pres den teda moc nezabira ale vecer u toho usne hned a rano mdyz ho chci jeste zdrzet v postylce tak jeste usne diky tomu☺️ V planu to teda nebylo dostala jsem to v porodnici jako darek☺️
Nejdřív jsme pouštěli šum normálně z youtube, pak malá dostala vydru od FP. Dá se nastavit melodie, svítící bříško, šum, tlukot srdce a chrápání ( oddechování ) i se zvedáním bříška jako při spánku. Vyžaduje ji vedle sebe při každém spánku.
Koupili jsme hned v sestinedeli MyHummy a od té doby jeden jak přes den při spaní, tak přes noc 😄. Usinam u něm večer i ja 😂. Určitě poridim i v budoucnu sourozencům 👏🏼
@cherie24 Mame doma MyHummy a u nas zabiral hlavne v noci, pres den mi usnul jen pri sumu z telefonu. 🤷♀️