Hledam maminku co ma holčičku ve věku 2,5-3let kterou obléka moderně stylově,a rada by se podělila o rady a zkušenosti a popřipade prodala par kousku.Rada se přiucim 🙂
no myslim tim ze treba nejaka znacka a aby to ladilo atd no proste moderne a superne
já mám podle jiných úchylku 😀 na oblečení mé dcery, mám ráda všechno sladěné a "dokonalé" , ale jak píše paní přede mnou, každá to máme nastavené jinak, já nejraději kupuji celé kolekce a sety a hlavně mi musí ladit k oblečení boty a čepice 😅
ale jinak jsem normální 😀 😀
Juuva to bych brala ..ja mam dceru 2,5 let a na jaro chci ji vyparadit ..a rada se pokocham jinymi detmi a rada vezmu inspiraci
i já se ráda inspiruji! ted má pro dcerku na jaro asi 2-3pěkné modely a chci nakupovat dál...
Taky se ráda zapojím. 🙂 Ale jestli by to nechtělo spíš vytvořit skupinu, kam by se dávaly fotky pro inspiraci. 🙂
@kamilka007 no ona je tu skupinka - rádi oblékáme naše děti, ale je tak trošku mrtvá..
Nezapomenout i na chlapce 🙂. Také se oblékají stylově 🙂
nov te skupince jsem ale nic se tam nedeje tak ja bycj byla pro zalozit tu co navrhuje Kamca.
Ahoj holky, taky se k vám ráda přidám. : )
🙂
Já hrozně ráda projíždím weby a blogy s dětskou módou. 😀 A snažím se tak oblékat i malou, aspoň na ven, tedy. Doma má povolený i tričko s Elsou nebo Minnie. 😅 😀 Ale uzavřená skupinka by byla super, hlavně na ty fotky, nechce se mi ji někde moc vystavovat. 🙂 Teda, hlavně bych ji musela začít fotit v těch outfitech. 😀
Holky ráda se přidám do skupinky,pro inspiraci,taky ráda oblíkám malou pěkně a moderně 🙂
jestli budete dělat nějakou skupinku, tak dejte echo, ráda se přidám a třeba i inspiruji, na tohle nemám moc mozkovou kapacitu ,tak budu ráda za nápady, tipy,triky a tak 🙂
@kamilka007 jestli budeš zakládat, dej vědět, ráda se přidám 🙂 díky
no ja ji teda zalozim byl to sice napad Kamci ale vrhnu se do toho stejne jsme nemocni tak nemame moc co delat,ja taky nemam na to bunky proto rada vemu inspiraci
Tak holky ja jsem teda vytvořila tu skopinky je soukroma s tim ze moderatora dalsiho jsem urcila Kamilku a pak pani pod přezdivkou lutsousek nazev skupinky je ted šatník našich princezen
ani vyhledat mi to nejde
Ahoj, rada bych se pridala, poslala jsem zadost 🙂
@kamilka007 super, tak už mě stačí jen přijmout, žádost odeslána 😀
@vendulka hned jak přijdu na to, jak... 😎
@jezurka9 co znamená moderně a stylově. Každý má ten předpoklad asi jinde 😉