Hledám maminky, které si zažádaly o prodloužení lhůty pro plnění studijních povinností z důvodu mateřské na MU. Nevím, jestli se to liší na různých školách.
Protože mám docela neochotnou studijní referentku, tak by mě zajímaly detaily o průběhu takového studia. Jak to funguje a podobně 🙂 Např. jestli si mám žádat o zápis do dalšího semestru, jestli vyučující automaticky o prodloužení lhůty ví nebo je musím o tom informovat.
Na MU v Brně. Konkrétně na Pedagogické fakultě. Žádost už mám podanou i zapsanou v informačním systému, jen teď úplně nevím, co to pro mě znamená 🙂
Aha, já na UK v Praze - já si zažádala o individuální plán - jenže na naší škole je bohužel představa individuálu dost mizerna ☹ Mám na splnění studijních povinností 2 roku (kdybych ho neměla, tak klasicky rok jako normální student) Ale ta mizernost je v tom, že mě to neomlouvá z přednášek, zkrátka musím vše odchodit, jen na to mám 2 roky, což pro mě moc neřeší. Moje představa byla, že nebudu muset chodit na přednášky, jen třeba na povinné praxe a pak přijdu ke zkoušce, ale bohužel ☹
Ahoj,já mám teď přerušené studium,chtěla jsem nastoupit už na jaře a dodělat to přes individual (chybí mi pár zkoušek ze zimního semestru,poslední letní,bakalářka a souvislá praxe),ale malovala jsem si to moc růžově,s ani ne půl ročnim miminem to prostě nedám. A u nás se u individuálu odpouští pár přednášek z méně důležitých předmětů,ale zase zkoušky a zápočty musíš udělat na první pokus ve stanovenej datum...
@ahedbav já se na přerušení nechystám, přítel bude 22 týdnů doma mi nápomocný, abych školu zvládala, ale také nevím, jestli to není moc růžové. Na druhou stranu si říkám, když to nepůjde, tak toho prostě nechám a dodělám to "někdy"
Nejprve zkusím všechny vyučující obejít s prosíkem a zadání jiné práce atd, ale jak říkáš, je to čistě jen na nich
Děvčata a přejít z prezenčího na kombinovaný studium by vám nepomohlo?
Zdravím, na které škole studujete? 🙂 Jsem ve stejné situaci