Studium medicíny při mateřské

termis
9. čer 2017

Ahoj,

Jsem máma krásného 5ti měsíčního chlapečka, ale teď když se věci "uklidnily" a my si na sebe už i zvykli, si o to víc uvědomuji, že bych se ráda vrátila příštím rokem do školy a tentokrát konečně na medicínu, kterou jsem si vždy dokázala zdůvodnit, že nejde.

Není tu někdo, kdo zvládá vychovávat malé dítko/ dítka a při tom studuje medicínu? Nebo alespoň nevíte někdo, jak přesněji funguje rozložení ročníku na 1LF?

Vím, že to bude těžká výzva a bude nutná veškerá pomoc - finance i skvělý manžel a nápomocné babičky nejsou problémem, ale díky těhotenství a tím, jak čas letí, si o to víc uvědomuji, jak rychle to bude pryč a že potom chci dělat opravdu to, co mě baví.

mrabbit
9. čer 2017

Ahoj, se mnou byla v ročníku holčina, co měla dítě tuším v 17-18 letech. Měla o dost staršího manžela. Medicínu zvládla dobře, nijak neprotahovala, fakt obdivuju 🙂 Pokud je podpora v rodině, zajištěné hlídání, schopný manžel, tak by to mělo jít, ale jistě to budou nervy. Medicína stojí především spoustu času. Jak to chodí na 1. LF bohužel nevím, já byla v HK.

magdalenax
10. čer 2017

@termis Jen podle Tvého dotazu jsem si jistá, že to zvládneš. Nevím, ale působíš na mne tak, že to máš v krvi a bude to pro Tebe něco jako v polovině hory dosáhnout vrcholu. Jdi do toho a držím palce