Maminky jsem 3m po porodu.A mám břicho velké a hluboké strie..Ať sem v těhotenství mazala co se dalo 5krat denně..Stejně geny se nezapřou a jsou tam..Nějaké rady ? Cvičím aby ten knedlík byl trochu pevnější ne jako bláto které tahám za sebou jako kámen.. 🤣 A už nevim jak před přítelem hrat nedostupnou...Vadí mi to..A hlavně jak plavky v létě? 🥺🥺 nějaké rady ??
Moje zkušenost je taková, že muži jsou většinou celkem shovívaví k ženskému tělu, pokud jim žena neustále neopakuje, mám tlustá stehna, nevšimnou si toho a neřeší to. Očividně s tvým tělem problém nemá, když si potřebuješ hrát na nedostupnou.
Cvičení musí být správné a vhodné pro ženy po porodu, pozor pokud máš diastázu, klasické sklapovačky ti nepomůžou k pevnému břichu.
Strie chce hodně mazat, výborné jsou přípravky s rakytníkem.
Jak píší maminky výše, chce to čas a manžel mě pak neuvěřitelně překvapil, jak mi pořád opakoval, jak jsem úžasná a jakého úžasného krasavce jsem nám dala. Určitě i tebe obdivuje, co jsi zvládla a bříško se dá brzy do kupy ;) U mě to trvalo taky dlouho, ale myslím, že mi hodně pomohl tento olej: www.pilulka.cz/olej-pro-tehotne-a-po-porodu-s-a... Ale každá jsme jiná....a už ho neodmítej, i on potřebuje vědět, že ho potřebuješ, jako ty jeho ;)
Všem moc děkuji.. To ano jsme spolu už 9 let a máme 1 mimčo..A po 22h na sále i s přítelem..Kterej u mě vydržel a neodešel.. Tak věřím že už ho nepřekvapí nic..Jsem klidnější..
Strie sú a budú, s tým sa nedá nič robiť. Telu daj čas, minimálne tak dlho ako trvalo tehotenstvo, potrvá než sa dá dokopy. Radím svižnejšie prechádzky, vyváženú stravu a až to pocitovo pôjde aj cvičenie. Ja som vyzerala dobre až rok a pól po pôrode, tmavé strie vybledli až takmer po 9 mesiacoch. Vynosila si a porodila dieťa, telo je super mašina, skús sa k tomu postaviť aj takto pozitívne 😊
Mam po tehotenstvi nekolik dlouhych a hlubokých strii na bocich. Kdyz jsem se o tom jednou zminila pred manzelem, ze je to osklive, tak vubec nechapal, o cem to mluvim🙂 Klid, vetsina chlapu tohle moc nevnima... A po nekolika letech nejsou skoro videt, jenom pod urcitym uhlem a svetlem... U nikoho ciziho bych si toho nevsimla. Tri mesice po porodu je strasne kratka doba na nejake zavery. Telo se dava do kupy klidne i rok po porodu. Pak teprve delej nejake zavery.
Do léta čas... Tělo taky potřebuje čas.
Jsem po 3 dětech, 4té čekám a geny znám..
Věř že pokud tě miluje, jakože ano, jsou mu tvoje strie u zadele...
Spousta toho je i v hlavě, nauč se milovat jaká jsi.
Strie mám snad všude a nejvíc pomohl čas, pak už nejsou tolik vidět, opálení a zpevnění.
Jsi krásná a odměnou je zdravé dítě, halvu vzhůru 😊😊