Ahoj lidičky, mam poslední dobrou velký stres nwm už ani čím furt jsem pod nějakým stresem až strachem a nevim co s tim dělat, mam i dny ze ae obavám omdleni. Nevíte někdo o něčem co zabírá? Děkuju
Kdysi jsem měla to samé...Lékaři když neví nebo nechtějí vyšetřit pořádně,vše svedou na psychiku.Až náhodně se přišlo na to,že trpím na arytmie - moje srdce si buší normálně,ale do toho přidává další rány...A to způsobovalo tyhle stavy.
Nakonec jsem musela dostat léky,jelikož se mi dělalo zle při každém rozrušení a díky narození postiženého syna a x potratům to bylo dost často.Od té doby mám klid😉
@lpch to je pravda,taky na to trpim ale ony ty tetanicke zachvaty muze taky vyvolavat ten stres,trosku zacarovany kruh 🙂
Záleží jestli je to zdravotní problém nebo právě psychika. Pokud to jsou stavy úzkosti tak antidepresiva, popřípadne nějaké relaxační cvičení u psychologa
Občas se mi stává, že jsem jakoby na nervy ze všeho - startovací, vnitřní neklid... Pomáhá mi B-komlex, vitamíny B mají vliv na nervy.
Zkuste postupně, magnesko, B-KOMLEX, něco zabere, pít třezalkový (bacha má vliv na antikoncepci) a meduňkový čaj.
No a pak k Mudr...
hořčík
Nechci dělat reklamu, ale me zabralo Magne b6 relax. Je to vyloze na spaní, ale ne žádný drijak. Taky jsem byla nervózní a vystresovaná, ráno jsem si připadala jeste hur nez kdybych nespala. A pak jsem vstávala uplne v pohode a celkove jsem se cítila lip
Mě dost pomohlo najít si koníček, co mě zcela pohltil. Začala jsem šít. Jakmile pocítím vnitřní neklid a strach, zobnu si magnezium a sednu k šicímu stroji.
@kbramborova Dekuju určité zkusím 🙂
Jo. Prášky od psychiatra. Taky jsem to dřív před lety měla. Bála jsem se i jít do obchodu abych neomdlela. Někdy je na člověka toho stresu asi až moc aby to zvládl sám