Ahoj
mám poslední dobou pocit že výchovu nezvládnu. Malá je zatím malá, vše zvládáme ale časem. Bojim se abych jí správně vychovala až bude větší atak. Někdy si i když je mi 30 let připadám jak dítě. Nemáte taky takové pocity?
neboj to prijde samo...uvidis ze to postupne pujde... 😉 ja mam teda taky 22 kolikrat si pripadam na 15 😀 ale ono to jde nejak samo...snad se mi podari vychovat slusneho raraska.... 😉
Jani ahojky..malej je krásnej 😉
to asi ani nejde ovlivnit na 100%,vždyť nevychováváme jen my,ale i širé okolí ☹ ....malá má 2,5roku a už má dvaa blbé zlozvyky od kamaráda ze dvorku 😠
liviky a jaké to jsou?
luci dekuji...sme se snazili... 😀 😀 😀 😀 ...ale k tematu jak pise liviky tak se to opravdu ovlivnit neda...muzes ho doma vychovavat jak chces ale pujde do skolky a zvci...pak uz zalezi na tobe jak se s tim vyporadas... 😉 ale nelam si s tim hlavu...
No já zatím taky ne..když na Davulína koukám,tak si říkám že z něj přece nemůže vyrůst špatný člověk.. 😀 😀
Ahojky..
mě je sice 22let a mám 3měsíčního synka,ale občas se taky bojím jestli vychováme dobrého člověka..Navíc přítel měl mládí docela bouřlivé 😖