Stikets - jmenovky na oblečení. Máte zkušenost?

terezaluciekrista
3. zář 2024

Krásný den,
máte prosím někdo zkušenosti z e-shopem stikets.cz? Prodávají personalizované jmenovky na oblečení, věci, razítky se jmény apod. Stránky vypadají nádherně, produktů mraky, ale nenašla jsem v podstatě žádné recence, zkušenosti, poštovné je zdarma přes ČP snad už od 500,- a na to, že se prezentují jako zahraniční firma, tak dodání takovéhoto personalizovaného produktu slibují už do tří dnů. Nerada bych naletěla.
Moc děkuji.

mimco
3. zář 2024

@terezaluciekrista takže po pravdě😅
Razítko jsem objednala - rozpíjí se a barví i po 12h., ještě jsem ho neprala…
Je to Čína, odpovídá tomu dodací lhůta, až po jsem zjistila, že shain ho má asi za 120,-
A mmch., razítkovala jsem večer, dcera má po pobytu ve školce jméno otlačené na kůži
Za mě je to prostě běžné razítko, jen v načančaném obalu, kafky se chytí😂

sigyn
3. zář 2024

Obyčejný fix na textil za 40 Kč zcela stačí.

squezy
4. zář 2024

@terezaluciekrista ja objednavam jedine mamalabels.cz a perfektní.

veru181
4. zář 2024

My máme dobrou zkušenost s nálepkami mamalabels. Výborně drží (vydržely už několik vyprání i odlepení a nalepení na nový kus oblečení) a jsou moc hezké.

krtikkrtovaty
4. zář 2024

Já tam objednávala vloni - nálepky, po přečtení recenzí na FB jsem počítala, že nepřijdou. Došli cca za týden a srovnatelné s mamalabels. Za mě ok.

hanka_12345
4. zář 2024

ja mela z lidlu ae ty pismenka sou strasne may, pak z aliexpressu a razitkovalo to v pohoe,neobtiskavalo to na kuzi a vydrzelo to xx prani ale nebyedrzelo me teda celej sk.rok. Ja to pisu na takovou tu latkovou naplast co se prodava v lekarne, ten kotoucek a nebo je jeste takovej papirpvej. utrhnu,napisu a nestoji to v podstate skoro nic

anezzik
4. zář 2024

Ma máme stikets nálepky ale nepoužívá je na oblečení, jenom na školní potřeby, jo a do bačkor jsem je taky nalepila. Jinak spokojena