Stelivo pro kočku. Jaké, aby pohltilo pach a nestálo majlant?

fifinka2020
28. srp 2022

Holky, poraďte prosím... jaké stelivo mám pořídit pro kočku, abych za to nedala majlant a zároveň to co nejvíc pohltilo pach? Vím, že nedávno tu byly nějaké tipy, kdy někdo psal, že třeba kombinuje dvě a že jich je na trhu strašně moc, jen to nemůžu dohledat.🙈 Tak prosím hoďte nějaké tipy, ať se můžu od něčeho odpichnout 🙏.

lilian2111
28. srp 2022

Používáme bio cats dětský pudr a neměnila bych. Hrudkuje super, opravdu “voní” a vydrží i celkem dlouho.

katule1990
28. srp 2022

@fifinka2020 Za me je nejlepsi Tigerino Nuggies. Micham ho se stelivem Luisa z Penny. Nemusim pak tak casto objednavat a to z Penny je hrubozrnnejsi a tim se snizi mnozstvi vyneseneho steliva, ale zase neni zdaleka tak kvalitni, no. Predtim jsem zkousela stelivo Brit, Biokats, stelivo z DM a Tigerino je z nich nejlepsi. Jeste bylo fajn Biokats Diamond care, ale to se strasne vynaselo a je z nich nejdrazsi.

amazonkajanik
28. srp 2022

@fifinka2020 tchýni se švagrem jsem donutila místo betonového steliva používat ze silikagelu. Jsou i parfémované. Jde o to, že je lze vyhodit do bio odpadu, rozpouští se ve vodě a vydrží déle . Jinak, byť prvotní investice vysoká, tak jsou dobré automatizované kočičí WC, kdy se za stelivo dost ušetří https://www.onlineshop.cz/toalety-pro-kocky/aut... pro příklad

fifinka2020
autor
Autor odpověď smazal
Zobraz
merenwenlilith
7. zář 2022

@fifinka2020 paradoxně za nás, tedy depozitum nejlepší poměr cena x výkon je Cats best Original (štěpky, ne pelety!), i při počtu třináct (plus mínus pět koček;) dobře hrudkuje, dlouho voní jako kůra v lese, tedy není ho taková spotřeba a v závěru člověk ušetří;) Pokud bych měla udělat odzkoušený žebříček tak za nás takto:
2. Intersand kočkolit Odour Lock
3. Tofu podestýlka (vydrží neuvěřitelně dlouho, ale je to větší investice jednorázově)
4. Biocats Diamond Fresh
5. Mikeš parfume!!! (Rozvoní se vždy když kočka "jde" a ne jen při čištění, jako Tigerina a podobně;)
6. Pak silikáty, ale ty já nemusím, páč vybírat z toho řídký bobek je za trest, naštěstí kočeny pochopily, že do silikátu se chodí "jenom" čůrat a pak je to ideál;)

Ale hlavně - určitě pořiďte bakterie do kočičího WC, vyplatí se tisíckrát!
Osvědčené pohlcovače zápachu respektive neutralizátory, co moč a jiné nepříjemnosti přímo rozkládá a tím likviduje -

merenwenlilith
7. zář 2022

@fifinka2020 a nepřekonatelný: