Ahoj. Jen mě tak napadla jedna věc. Co kdyby jsme měli druhou holčičku. Jak by se jmenovala. Jaké jméno se hodí k Stele? Stela a ?.
Stelinka a Julinka jsou fajn👍🏼.
Kristýnka, Terinka, Valerie, Valentýnka, Ella ...pěkných jmen je hodně, záleží co se líbí vám... 😉
Stela a Kristýna se mi nelíbí, Tereza je hodně dávaná, Stela a Valerie super, Valentýna je moc dlouhé, Ella je hezké ale nechceme jméno s zdvojenou souhláskou.
@ponikmonik Stela a Nela 😉
@ponikmonik A znám holčičku Elu co se píše s jedním L
Stelinka a Sofinka
My si přáli Leu ❤️🖤
Stela je v soucasne dobe caste jmeno, takze bych vybirala z podobne cetnosti. Lze najit i na webu, nebo vam matrika pomuze.
@guinea Ela s jedným L se mi nelíbí.
Stela a Sofie je moc krásná kombinace. Stela a Lea je taky moc pěkné. Stela a Nela je taky pěkné.
Stela a Sára 🙂
@alexovka To se mi moc líbí i manželovi, ale bohužel by jsme to nemohli dát.
Znám rodinu se Stelou, Beatou a Violou.
Já znám Stelku a Máju
Jitka 😊 Kdybych se tak nejmenovala ja, tak se tak jmenuje moje dcera 🙂
Ema🙂
Stela a Laura
Inna, Meda, Josefína a vlastně klidně i Vilma
@pavelkamat To je pěkná kombinace.
@areh Mája se mi nelíbí, ale Maya jo.
@jitkaem Stela a Jitka ne-e.
@flowerkacrochet Ema se mi líbí moc a se Stelou to ladí.
@karla2015 Laura se mi nelíbí.
@vilmic Inna ne, protože je tam zdvojená souhláska.
Meda je nádherné jméno.
Josefína se ke Stele nehodí.
Vilma se mi nelíbí.
@ponikmonik Mně se taky hodně dlouho nelíbilo, zhruba tak do 22 let, takže chápu. Ale k tý Stele mi to jde, všechny zmíněný. A kdyby moje dvojče kluk byl holka tak by byl Lada. Což mi ke Stele taky zní dobře. Ale je to prostě o vkusu 🙂
@vilmic Já moc nemusím jména, která začínají na L.
@vilmic Koukám, že máš dceru Zoru. Je to strašně moc nádherné jméno. Taky jsem jí chtěla, ale bohužel se nehodila k příjmení.
@ponikmonik Zora je boží jméno. Nenavrhla jsem ho, protože oproti Stele je tvrdý. Ale máš malý miminko, uvidíš co ti nakonec uvízne v hlavě a případné holčičce dáš. Když jsem měla prvního syna zhruba tak starého, tak si ke mě našla cestu právě Zora a dočkala jsem se jí a ještě přídavku 😬
Ja mam Stelu a Emu
@ponikmonik Moje neteře jsou Stelinka a Julinka 🙂