ahojky maminky, nikde jsem téma pejsek Lamazák nenašla, tak zakládám 🙂 Pejska milujeme, Daniel ho dostal k "půlročinám" ale nevyhovuje mi, že se nedá nijak vyndat baterka.Hafíka bychom potřebovali akutně vyprat, ouška a osásek jsou značně ožužlaný a nejradši bych to hodila do pračky, ale pak asi nebude štěkat...? a až dojde baterka tak se vyměnit nedá? 😅 Tak prosím o jakékoliv " prací" zkušenosti 😀
Ahoj taky máme štěkajcího pejka od Lamaze, zatím jsem taky neměla odvahu ho vyprat. Asi když se hodí do pračky, tak pak bude po smrti. Možná zkusit zlehka vyprat v ruce.
theres: už jsi někdy zkoušela zlehka vyprat něco silně oslintanýho a umatlanýho? 😀 píšu předem,nulovej výsledek, pomohlo by mu vyprat ho tak minimálně na 90 a ještě s předepírkou 😀 pak by snad někdo poznal že je to hafan a ne oslizlá žába 😀 😀 😀
kaleilah: aha, tak to už je špatný, tak to ho asi vyper, nebude štěkat, ale bude čistej.
theres: Danita bere právě to štěkání....a pak je blbý že nejde ani vyměnit baterka, takže hračka za 400 je za pár týdnů k ničemu-nebo teda neplní tu nejzábavnější funkci 😠
asi to bude risk, my ale dostali vánoční sobí botičky-capáčky, už nošené, tak jsem je na 40 vyprala a když jsem je věšela, zjistila sem že tam něco je a oni hráli 😅 ...a přečkali to, ale jen na 40 st. a kdoví, co udělá pejsek ☹
kiki: no ta 40 by nám bohatě stačila, jen v ruce to prostě tak dobře nevyperu...a navíc jsem začala řešit prací prostředek-určitě bez aviváže, to je jasný, pak asi dvojitý máchání a a dát to na program jako třeba silonky a záclony...ale hlavně aby to bylo pořádně vyždímaný, protože to bude dost žužlat...
tak pejsek pořád oslintanej, bojim se ho do té pračky hodit 😉
Tak já ho vyprala poté hnedka vysušila v sušičce a štěká dál... 😅 😅
ilonko, dííííky, přesně to jsem potřebovala slyšeeeet 😀 😀
jo, většinou se ty hrací hračky nemají prát, taky mě to štve 😠