Ahoj maminky....Mela bych dotaz, pro ty, které bydlite ci pracujete na horach....Jaka je sance na pracovni uplatneni na horach s malym prckem - napr manzel udrzbar, manželka pokojska, servírka, dite rocni, pripadne uz ve skolce? Je to vůbec realne? Co je zapotřebí? Dekuji za tipy a názory.
@kacenka1111 Tak my bydlime v "lese" na samote, 1,5km od autobusove zastavky v prudkem a protivnem kopci, ale zijeme a pracujeme oba (ja teda pred RD) 😀 do prace dojizdime do cca 12 km vzdaleneho mesta, pracujeme oba ve svem oboru. 🙂
Tak ja nebývam uplne v horách ,ale sme tu obklopení lesmi a je to malá vesnička cca 450 ludí a neprechodná, takže ked sem niekto ide autom, dalej už nedojde , za nami su už lesy...Pracovné uplatnenie je blbé, a pre mna obzvlášt nakolko nemám vodičský preukaz, takže som ako bez ruky, ale som v domácnosti, teraz čakám dalšie mimčo a popri RD chcem začat podnikat, takže to je tak jediná príležitost - možnost podnikanie. Inak muži najdu uplatnenie v pohode si myslím, bud v lese , na farme, bagrista - traktorista , vela je práce s drevom a tažbou a su za to pekné peniaze napr. u nás 🙂 Takže druhý nejaký príjem ani nepotrebujeme a život mimo mesto má neskutočné výhody, jedinu nevýhodu pre mna má, že tu každý o každom všetko vie, a drby sa šíria rýchlostou svetla, inak som žiadne negatívum nenašla 🙂 Máme tu aj školku, takže žiadne návaly detí na zapis , učitelky su kludne venuju sa detom, super ceny obedov a Mš , učia deti ekologicky žit, rozvíjat atd... 🙂