Ahoj, již nějakou dobu mám účet PLUS a zajímalo by mě, jak moc se "vyplatí" ho mít 🙂 Níže přikládám mou klasickou statistiku za poslední měsíc. Mám mezi 100 a 200 inzeráty v bazárku, aktivně přidávám max 20 věcí týdně, prodávám převážně oblečení po dětech občas nějakou hračku, příslušenství ke kočárkům. Zajímalo by mě, jak vypadají vaše grafy "rozkliknutých" inzerátů, myslíte, že se to dá nějak porovnat? Vysledovala jsem například, že některé dny se inzeráty rozklikávají častěji, než jiné dny (nejhorší je asi čtvrtek 😅 ). Tak pokud máte zájem porovnat své grafy a kouknout, jakou sledovanost mají ostatní, moc uvítám vaše příspěvky s fotkou 🙂 Statisiku rozkliknutí inzeárů najdete v "Můj bazar" -> a sjedete až úplně dolů pod poslední inzerát, zde uvidíte graf. Zkuste vyfotit obrazovku (print screen) a přidat graf do diskuze spolu s tím, kolik máte průměrně inzerátů a jak často přidáváte 🙂 Třeba se dozvíme zajímavá čísla 🙂 Děkuji! Ani
holky jak jste na tom s plus teď ? Měla bych obnovit, ale příjde mi to hrozně drahé, to určitě takhle před rokem nebylo. Na to, že prodám tak 2 věci měsíčně se to bohužel nevyplatí ☹ Prodáváte i vy bez Pluska?
Já Teda zjistila, že jsem špatně koukla na ty ceny a koukala na to pro 🙂 ale dík moc za info a grafy
@aninkas1 Přikládám svůj graf. Aktuálně mám cca 250 inzerátů, většinou oblečení, ale už pro větší děti (vel 86. až 122), miminkovského už skoro nic nemám. Vládám nárazově, jak je čas a jak děti povyrostou z oblečení. Je vidět, že zobrazení máš mnohem více, asi bych o Plus uvažovala, pokud by bylo cenově výhodnější, když porovnám s inzercí jinde, tak je to 50,- na měsíc. Jsem zvědavá, jak jsou na tom ostatní 😉 .