Ahoj maminky 🙂,
prosím vás o pomoc, je tu některá z vás, která měla dítě až po 35. roce? Píšu bakalářskou práci na toto téma a jedinou maminku, kterou znám, tak je ta moje. Na rozhovor bych vás potřebovala více. 🙂 Tak mi prosím kdyžtak napište kamkoliv, já se vám hned ozvu, je to otázka života a smrti - však víte, škola.
Já vím, že si většina z vás řekne, že se mi pravděpodobně ozve někdo jiný... ale věřte mi, snažím se co to jde a co mi síly stačí. 🙂 Tak se mi prosím pěkně ozvěte, byla bych vám neuvěřitelně vděčná.
Můj email je lucy.bednarikova@seznam.cz, tel. č. 773462969. Nemusíte nic vymýšlet, stačí mi napsat: jsem k dispozici a já budu vědět 🙂)) bude to jen pár fajn otázek.
Moc děkuji a přeji mnoho úspěchů 🙂
PS - kdyby vás ještě kdokoliv napadl, pomohli mi rozhodit sítě, budu vděčná 🙂
Ahoj měla jsem dítě ve 43 letech.
Jsem k dispozici
Tady je celá skupina maminek kolem 40...patřím mezi ně..Kdybyste tam spíš hodila odkaz na Váš dotazník bylo by to lepší.
Ahoj, taky ti můžu poreferovat. 🙂
Druhé dítě téměř v 36 a moje mamka měla mě v 42, tak jestli budu co platná, jsem k dispozici 😊
@evulina77
@veverun
@snehurka38
@zadovicek
@zdena71
@almara2
Jste vsechny uzasne a ja vam moc dekuji! Uz mam toolik maminek, je to skvele. Urcite se nekterym z vas ozvu 🙂)) nedelam dotaznik, proto nemusim mit velky vzorek, mam to zamerene kvalitativne. A uz ted vas mam kolem 15 <3 dekuji a nekterym jeste pisnu. Preji krasny vecer a hlavne zdravicko, to je nejdulezitejsi 🙂
Tak maminky, je to aktuální! Hledám ty z vás, které mají první miminko od 35. 🙂 Ozvaly byste se mi, prosím? 🙂
Ahoj,druhého syna jsem měla v 35 letech,jsem k dispozici
😇