Holky, snědla jsem starou briošku, nebyla plesnivá viditelně, ale jak jsem ji dojedla, měla takový pálivý dojezd na jazyku. No už se stalo, ale spis jde o to, ze jsem těhotná, četla jsem i, ze to muže zpusobit otravu, je to pravda? Nemám po ruce živočišné uhlí dostanu se k nemu až večer. Nevěděla jsem, ze je starší, byla porad celkem měkká, taková ta kupovaná balená z Lidlu.
Raději už nic nečti a hoď se do klidu.
Kdyz jsem byla tehotna, omylem jsem asi snedla plesnivej toustak. Prezili jsme to oba.
Hele "starší" pečivo je v pohodě (dokonce spoustu těhotných/kojících jí třeba rohlíky umylsně dva-tři dny staré, protože čerstvé je nadýmají). Dokud není viditělně plesnivé, nebo vedle viditělně plesnivé potraviny, tak prostě v sobě plíseň nemá. I kdyby byl kus plesnivý a snědlas ho, když ho nesníš "kila", bude ti možná blbě z té představy, ale do krve se nic nedostane, tudíž ani k dítěti.
To, že něco chutná jinak, než jsi zvyklá, může být klidně i hormonama, ne kvalitou jídla.
Ne, nemůže to způsobit otravu.