Koukáte na stardance? Máte už nějakého favorita na vítěze? A jaký je váš nejoblíbenější tanec? 🙂
a Kamča už tam asi nebude tančit, co? 😒
jaká Kamča? 😀
Tománková 😀
jo aha, ta tam byla loni, ne? 😀 Ne, tak ta tam není 😀
Právě že je to letos takový nějaký slabý....
když nevybrali tebe, tak je to slabota
já ani nevím, co je tam za sestavu 😀
nobody - jo, to by se teprve děly věci 😝 😀 😀
http://www.ceskatelevize.cz/program/stardance3/... - Bohouš Josef už vypadl
😀
tak asi ve trojce koncový Albina ... tipuju .. a ještě Kostovčík ..a dál nevím
hm, no já bych řekla, že vyhraje Norisová 🙂
Taky se přikláním k Norisce..Lepší se..
Ahojte mam tanec moc ráda je to muj nejoblíbenější koníček bohužel ted se mu věnovat s manželem nemužem kvuli malé ale jak trošku povyroste určitě se k němu zase vrátíme.Stardance sleduji i ty minulé a myslím že v tomto stardance 3 je sestava nejslabší 😒 Nějak mě tam nikdo nezaujal 😒
bajnokova - že jo? Taky mi to přijde nějaký slabší 😒
Tak já to sleduji prvně..takže nemůžu posoudit..
ja sleduju od prvni rady, dokonce tchyne si to nahrava,kdybychom nektery dil nevideli...hrozne nas to bavi, manza kouka se mnou, i kdyz je levej jak savle a tancovat neumi...ovsem hodnotit nam jde 😀 😀
moc me bavi Chlopcik a Eben, super humor.
skoda, ze Mahulena nedotancila v te prvni rade, urcite by vyhrala.
letos to vidim fakt ta Norisovou, ma svih a je sikovna, ale treba se tam vyklube jeste nejakej talent
Ta Mahulena by určitě vyhrála tančila pěkně,no tak snad se mě v celku líbil 😉 Suchařípa
Sleduju tez prvne a priklanim se k Norisce. Jedinna nepusobi krecovite a prkenne.
Jo, Mahulena byla dobrá 🙂 No chtělo by to už, aby vyhrála taky ženská, co 😀
Ten quickstep Norisové - to byla fakt paráda 🙂
Chlopčík je borec 😀 a Eben - no to je klasika 🙂
Jo Chlopčík je sympaťák 😀
Mně připadá, že Chlopčík je rok od roku měkčí, nezdá se vám? 😀 Předloni byl daleko přísnější 😀
Já se těším na paso doble, to je můj nejoblíbenější, už aby to bylo 🙂
jabber, dobra tema...uz se tesim az dovali novou televizi..ja tancila profesionalne takze tanec zboznuju a minule jsme koukali i s MM a fakt to bylo mile nebot jinak MM tomu vubec neholduje...lec moje plotynky po poslednim porodu rekly papa kariero... 😉
jabber,tak já trojku nesleduju a minule se mi móóóc líbila Vilhelmová...
jinak paso doble miluju taky,ale v podání českých i profi tanečníků mi nic neříká 😅
tannawe a cos dělala za tanec?
ja koukam ..na favorita je zatim brzo..Chlopcika nemam moc rada nevim proc mozna ten oblicej 😀 a miluju salsu a marengo tancila sem v anglicku
agnes: moderni vyrazovy 😉
Ja taky tak trošku tancovala za mlada 😀 závodně ale pak mi onemocněl dlouhodobě partner a bylo ☹ žádnýho jsem nemohla sehnat,to kdybych v té době znala manžela tak ten by do toho šel baví ho to 🙂
tannawe-třeba se známe 😉
agnesska - no to je pravda, v jejich podání..... 😀
aponchie - no já nevím, mně fakt připadá, že jedinej kdo tam za něco stojí je Norisová, na rozdíl od těch předchozích dvou řad, kdy tančily dobře 2-3 páry a bylo to drámo až do konce 😀
paso trable? 😀
a nad šamanský tance nic nemá 😀 😝
nobody - anebo tanec svatého Víta 😝 😀
No ale Batulková s tím svým zajíčkem je taky rozhodně skvělá, jsou strašně elegantní, i když nevyvážený pár. Ale v tomto případě to fakt nevadí 😀 😀
nevím, kdo tam soutěží
asi nějaký latinský tanec