Stalo se vám někdy, že jste po spooooustě let potkali svoji dávnou lásku a
všechno se vám "vrátilo" ? Zažila jsem teď zvláštní věc - moje první láska
mě opustila před třinácti lety s mou nejlepší kamarádkou, dnes jsou manželé,
mají krásnou holčičku a my se až teď poprvé od rozchodu setkali... Už jsem
taky léta vdaná, mám úžasnou krásnou dcerku a spokojené manželství,
ale přeci jen se mnou to setkání pěkně zacloumalo. Když jsme se tenkrát rozešli,
začala jsem blbnout s jídlem a skončila u anorexie-bulímie, táhlo se to se mnou
pět let. No a teď opět intenzivně řeším svou postavu, se kterou jsem se od porodu
nijak zvlášť netrápila, přišlo mi to dobrý. I když mnohem rozumněji - pohyb apod.,
ale stále se sebou nejsem spokojená. No a psycholožka mi na to řekla, že se může
stát, že se to s tím setkáním člověku vrátí se vším všudy - tedy i to opětovné
nastartování nespokojenosti sama se sebou, jako jsem byla tenkrát po rozchodu,
kdy jsem chtěla být krásná, kdyby se ke mně třeba vrátil 😀
Jojo, potkala jsem HO po pěti letech a bylo to zase jako před těma lety.... no a tak ho zdálky miluju už víc jak 20 let a vím, že nikdy nebudem spolu....
ahoj -tak ja ho vidim 2krat do roka.a to jsem nervozni kdyz spolu mluvime a tak a pak me nejde z hlavy.jsem do neho "blba"od mych 18let a ted my je 31 🙂
ach jo prave dnes se me o nem zdalo 🙂 🙂
ale taky vim ze nikdy nebudeme spolu 😒
skuri treba jo prdelo... 😵 😵
moje první láska je se mnou stále. 😀 marti no jasně chápu vše co píšeš 🙂 prostě rvní je vždy první. 🙂
urcite ne janulko 😒 🙂
ano, mam to taky.....podlomeny kolena, tres, potim se, jsem nervni....a evidentne je ON na tom stejne.....
kristi to je hezke ze je to na obou stranach... 😵 😵
skuri uvidime za par let... 😵 jeste neni vsem dnum konec... 😉
martinka-to je krasny ze tu prvni lasku mas doma 🙂
no a jako prvni lasku bych teda doma mit nechtela pac to byl strasnej vul ☹
no a kristi jste spolu nebo ne?
Já to tak nemám, pže moje první velká láska je můj manžel a z toho se mi po 10ti letech kolena už nepodlamují 😅 z ostatních menších lásek se mi kolena nepodlamují, spíš si gratuluju, že sem neskončila s nima 😝
lucii tak to já jsme tedy se svým manželem 15let a kolemna si mi podlomí je to příjemné vědět, že má toho nejlešího. 😀 😀 😀
asi me pronasleduje pac sem ho videla v tom samem meste jak ziju ja a puvodne je taky 100km daleko narozenej,ale jen sme se zahledli v obchode ..nakupoval se zenou a ditetem a ja s brichem 😀
tak já svou první lásku neviděla už 15 let,ale jsem si jistá,že kdybych ho viděla,tak jsem úplně v háji 😅 😀 .Docela často vzpomínám na staré časy,nejen na první lásku/y 🙂
konoupek i ja casto vzpominam na stre casy 😀
ja jsem taky puvodne z olomouce bydlela jhsem na novych sadech a ty?
Já jsem kousek od Ol. z Grygova 😉 a první láska byla z Bystrovan a byl o pět let starší,takže jeho první jsem teda zřejmě nebyla 😕 😀 .
martule20, tak svou první lásku již bohužel potkat nemůžu, protože se ve 20 letech utopil ( tenkrát jsem myslela, že to nerozdýchám) no ale já tady ty stavy které popisuješ prožívám s klukama, kteří nikdy nebyli mojí oprvdovou láskou, ale buď jsem do nich během života byla platonicky zabouchlá nebo s jedním se potkávám v našem městě, jako děti jsme spolu hráli celé dny céčka 🙂 a teď když se potkáme tak se ani nezdravíme ale srdce mi buší jako splašené a pokukujem oba, ženská pozná, když se líbí 🙂 Přeju ať se ti podaří problém s jídlem udržet na uzdě.
kristi- když je to na obou stranách, tak hrozí, že by z toho někdy mohl být pěkný problém, takže zůstaňme jen u těch vzpomínek a představ 🙂
skurinka mě se dneska taky zdálo o jedné dávné platonické lásce a když jsem se ve 4 ráno z toho snu probudila tak jsem byla smutná, že to nebyla realita, ON mi tak nádherně vyznal lásku 🙂
Martinko, taky si myslím, že jsem si nevybrala špatně, ale prostě už tam není ta zamilovanost, z které by se mi kolena podlomily 😅
ja uz ho nikdy nepotkam, takze nuda 😕
Em a chtěla by jsi??
no já si taky myslím,že ho už nikdy nepotkám,ale jen ta představa,že jo,se mnou teda cloumá 😀
on teda uz platonicka laska nebyl 😉 ale taky jsem byla z toho smutna ze to neni realita ☹
melys to vis ze chtela, ale to si budu muset pockat, az me andele povolaji k sobe 😅 😔
někdy ty sny jsou tak živý, krásný 🙂
Ou ou ema..
em,tak to je smutný 😔
em- 😔
konoupek se mnou to clouma taky kdyz jedu domu 😀 😀
konoupek zdravím do Grygova, často projíždíme cestou do Ol 🙂
je to smutny, ale na druhou stranu uz jsem se z toho nejhorsiho dostala a mam vazne obavy, co by bylo s mym nynejsim pritelem, kdybych potkala zase tohodle...😅 on byl totiz uzasny a hodny a vsechno...tak nevim, kdo by vyhral 😀 😀
melysa -ty bydlis v olmiku?
pres grygov jsem jezdila vlakem do skoly 😀
martule:kdybych potkala svoji první platonickou lásku tak se mi podlomí kolena doteď 😉