Stará láska. Napsaly jste jí někdy?

2. srp 2024

Holky, napsali jste někdy staré lásce? Takové kdy to neklaplo, poněvadž jste si mysleli, že to s vámi nemyslí vážně. Po letech jste se dozvěděli, že to bylo jinak, špatně odkomunikované, kdybyste tehdy zareagovali jinak, možná by to klaplo. Jenomže, už má dávno jinou. A vy znáte ten pocit, když se vašemu chlapovi ozve stará láska, jak to bolí, když se bojíte, že ho stratíte. A prostě nechcete tohle způsobit jiné ženě. Jenomže se vám teď všechny pocity po těch letech vrátili. A chcete zjistit, jestli by se i jemu vrátili, kdybyste se mu ozvala. No nechcete rozbít fungující vztah.
Asi by bylo lepší znova na něj zapomenout, že jo?

5pajina55
2. srp 2024

Samozřejmě, že je lepší zapomenout. Nedávno mi psal spolužák ze základky po 20 letech a měl taky potřebuju mi říct, že ho mrzí jak se ke mě choval, že jsem byla jeho první láska a úplně to vypadalo, že to snad pořád tolik let řeší. Já už jsem na něj dávno zapomněla, ale tak napsala jsem mu ať už to neřeší. Já jsem hodně let vdaná. A být sama, tak už bych se s ním stejně setkat nechtěla. Je to minulost.

lenickakl
2. srp 2024

Nech ho bejt.

1pomnenka
2. srp 2024

Co bylo, bylo, nevracej se k tomu. Je to minulost, už jsi jinde.

novina
2. srp 2024

Hele, mě se ozval. Jsme od sebe přes 15 let. Tehdy to z mé strany byla fakt velká láska, ale rozdělil nás věkový rozdíl a jeho touha dobýt svět. Já jsem 11 vdaná a mám dvě děti. On vlastně taky, ale evidentně mu rodinný život moc nesvědčí. V podstatě přišel s "nabídkou kvalitního sexu", jakože mu doma něco chybí a já jsem to vždycky měla. Nějak si asi nepřipouští, že jsem se za ty roky posunula a už nejsem ta bezstarostná mladá holka, která mu po jednom pohledu skočí do náruče (nebo do postele). Svou manželku se snažil přede mnou shodit, což mě jenom utvrdilo v tom, že jsem před 15 lety udělala dobré rozhodnutí.

andelka
2. srp 2024

Ozvala jsem se, asi po 7 letech, ale tušila jsem, že nikoho stálého nemá. Jinak bych to neudělala.

hennrietta
2. srp 2024

Já před pár lety napsala svému ex. Dobře jsme si rozuměli a zjistili jsme, že vztah pro nás není to právé ořechové. Párkrát jsme si napsali, zajímalo nás, jak se v životě máme. Sem tam si po čase napíšeme a nic za tím není.
Ale pokud v tom máš city a přemýšlíš takhle, tak na to zapomeň. Myslím, že kdybyste spolu měli být, tak si nenajde jinou přítelkyni a ty se připravíš o šanci najít si jiný vztah.

sorboni30
2. srp 2024

Už bych se k tomu nevracela.. když jsem šla před 4 lety na třídní sraz, byla jsem spíš nas..na než nadšená, že vidím spolužáky po 20 letech.
Měli jsme sraz a, b a c tříd dohromady základní školy.
No během večera za mnou došlo 5, spolužáků a vykládali mi jak do mě byli zamilovaní... 🙈 Dva z nich mě otravovali celý večer, jeden furt na mě sahal jaké mám vlasy úžasné a barva je moje? A ty oči..
Ano, byl tam spolužák který se mi vždy hodně líbil. S tím jsem seděla i s jeho bratrelancem, povídala si jak se maji a prostě kamarádsky, nic víc..
No po půlnoci jsem do vzdala a raději jela domů kde mě čekal partner a děti 🙈
Jako já nevím.. když jsou lidi svobodní, ok beru to. Ale když mají partnery, manželé, děti..prostě už se to nedělá otvírat staré kdyby cosi. Mě to vadí a vadilo by mi to i kdyby tohle dělaly ženské mému chlapovi na srazu.
Pak jsem se dozvěděla, že se tam dva páry spolu vyspali..přitom ženatí, vdané.. jsem si řekla, že už na žádný sraz nejdu.
Každopádně ano vzpomenu si na svoji první lásku, kdy já jsem mu dala kopačky a vím, že kdybych zavolala hned stojí u dveří. Ale proč?
A není to jen on..dalších x chlapů by hned proběhlo kdybych jim zavolala.. ale nechci. Nestačím se zpátky do stejné řeky. Už je to minulost. Řeším přítomnost a budoucnost..
Takže za mě NE autorko ✌️

sonaxoxo
2. srp 2024

Ufff..vcítila jsem se do tvé situace a za mě neozývat! Nekomplikuj si život a jemu taky ne. Hlavně si myslím, že už je někde jinde. A kdyby se třeba náhodou chytl, tak by si byla jen matračka..🤷

autor
2. srp 2024

Byla to má první láska, první bozk, mé poprvé. Ale nebyl to vztah.
Ja vím. Je to pitomost.

nikjean
2. srp 2024

Moje první láska byla strašně intenzivní. Tak moc jsem ho milovala a nikdy jsem už k nikomu necítila to, co k němu. Ale byli jsme mladí a on mě docela dost potrápil. Na konci našeho vztahu bylo toho trápení už tolik, že jsem řekla dost a nadobro jsme náš vztah ukončili.
Po asi půl roce mu došlo, co ztratil a snažil se mě dostat zpátky, ale já už byla pevně rozhodnutá se od něj definitivně odstřihnout. Bylo to pro mě tenkrát strašně těžké rozhodnutí, protože jsem ho pořád milovala a neustále jsem bojovala s myšlenkami, jaké by to bylo, kdybych se k němu přece jen vrátila. Vlastně tenkrát vyhrál rozum a srdce jsem upozadila.
V kontaktu jsme zůstali nadále, stále jsme se scházeli, už ale jen jako přátelé, ačkoliv byla mezi námi stále chemie. Zlé věci, co se mezi námi staly jsem úplně vytěsnila a vzpomínala jen na to hezké.
Po x letech jsme se pokusili o náš návrat, protože nám bylo spolu vlastně fajn a pořád jsme vzpomínali na náš vztah, jaké to tenkrát bylo. Po čase mi však došlo, že žiju jen vzpomínkami a strašně si ho idealizuju, protože za ty roky se strašně změnil, byl vlastně úplně jiný člověk, nepotkali jsme se v názorech, vůbec nám to neklapalo. Takže jsme to ukončili dřív, než něco pořádného začalo.
Pro mě je to stále člověk, kterého nosím v srdci, ale už jsme oba úplně jinde, máme své rodiny, člověk by neměl žít jen vzpomínkami.

lauriak
3. srp 2024

S touto motivaciou by som sa rozhodne neozyvala. Kor ked vies, ze ma parterku.
Mne napisal moj ex s ktorym som chodila na gympli a odvtedy sme sa nevideli ani ziadny kontakt nebol. Pisal mi kamaratsky, chcel vediet ako sa mam, co robim, ci mam deti a podobne. Bolo to mile.

janule0123
4. srp 2024

Nech si ty hezky vzpomínky a nepatlej se v tom. … za těch par let jste oba už jinde.. i třeba jiní 😏a možná to bylo pravé tak hezky a intenzivní v tom, ze jste spolu nemohli byt víc a dyl 🙂

autor
4. srp 2024

@janule0123 neřekl mi tehdy, že to cítil stejně jako já. Já se cítila využita a on mě to nevyvrátil... Společná kámoška mi teď řekla, že prý ho odradilo něco v mém správaní, ale přesto prý na mne dlouho nemohl zapomenout.
Asi jsem mu chtěla napsat, že to měl tehdy říct mně. Já byla do něj blázen více než rok předtím, než sme se setkali. To nikdo nevěděl. A byla jsem z něj paralyzována. On si to vysvětlil jinak... Mě bylo tehdy blbý říct mu, že ho miluji dřív než on mě. Tehdy jsem si myslela, že bych to skazila... A tak mnoho let zas neuplynulo.
Ale uznávám, když má holku, je lepší nechat to být...

lilian2111
12. zář 2024

Ty hele, nepsala jsi tu už ten příběh jak vám to doma neklape a jak jste se rozešli s tím přítelem, jak byla vše tvoje chyba atd? 😀