Stan. Doporučíte nějaký pro 4 osobý?

zutinka
7. čer 2020

Dobrý den,doporučite mi nějaký dobrý stan pro 4 osoby?

jjasmina
7. čer 2020

@zutinka upřímně my měli z Lidlu dvouvrtsvej a zažil tolik lijáku a vichru s deštěm, že se divím, že i po 10 letech je v cajku

cilkat
7. čer 2020

První bych se ptala, co od něj požadujete, jestli "hodit do auta a vybalit v kempu" (pak se hodí velké předsíňky a vysoké stropy), nebo ho budete nosit na zádech (pak je priorita váha a každý cm materiálu něco váží).

drep
7. čer 2020

https://www.4camping.cz/p/stan-coleman-da-gama-5/
Máme tento, podle výrobce je pro pět lidí, ale za mě už by to bylo stísněné. Je prostorný, v předsíni může i můj muž (285cm) chodit, ložnice prostorné. Je těžký jako cent, stavění zabere nějaký čas, takže je na to ho postavit a za týden složit, denně bych ho balit a večer stavět nechtěla. Máme už druhý, u prvního nám zip potrhal síťku ve dveřích, takže jsme jej reklamovali, snad to byla jen nějaká výjimečná chyba ušití

puhelin
7. čer 2020

My mame 2 Husky, jeden na kempovani a jeden na turistiku. S temi jsme moc spokojeni, bereme si ten turisticky i do letadla (tycky jezdi v zavazadlovem prostoru s varicem). I spacaky mame Husky. Na tu firmu nedame dopustit 🙂

betelgeuzz
7. čer 2020

Jak se píše výš, záleží, jestli chcete stan nosit v batohu na zádech a každý den stavět, nebo přijet autem do kempu a tam týden stanovat. My máme rodinný stan z decathlonu a jsme s ním spokojení, máme ho už několik let, zvládl bouřky, dlouhé lijáky, vichry a pořád je bez vad. Za tu cenu fakt stojí.

marketa11112
7. čer 2020

@drep 285 cm 🙂))). Kecas.

Se stanem neporadim, bohuzel.

balogis
7. čer 2020

@marketa11112 taky mě to zarazilo 😂😂pan je dlouhán 😂😂zřejmě tam mělo být 185

drep
7. čer 2020

@marketa11112 nekecám, neumím psát 😉😂

marketa11112
7. čer 2020

@balogis muj muz ma 202 cm a 120 kilo. Fakt jsem si predsravila chlapa s 285 cm. Bleee. Nejvyssi clovek na svete mel asi 250 cm. A ze to byl macek.

drep
7. čer 2020

@marketa11112 no, vzhledem k tomu, že já mám 164, tak si musím stoupnout na špičky, když ni chci dát pusu😂 fakt nevím, co bych dělala s 285cm vysokým chlapem😂

marketa11112
7. čer 2020

@drep 🙂). Ja mam 159 cm a muz 202. Ja mam cca 54 kilo,muz 120. Takze vim,o cem mluvis.