Stalo se vam ze jste poslali balíček driv nez vam dosli penize a penize potom nedosli,nebo naopak?Me se to ted stalo poprve a pani me jeste napada ze obleceni smrdelo atd.Bylo to obleceni na donoseni 3ks za 20,-.Je me z toho smutno,ze takové zeny maji deti....ja bych si to v zivote nedovolila,uz jen ten pocit ze na svého prcka oblekam neco co jsem vlastně ukradla 😣
@kokonka27 Jo takové maminky mají vždycky nějakou výmluvu jen aby nezaplatily ☹. Často na netu čtu o tom kdo koho jaká maminka koho okradla. A proto neposílám nic bez peněz předem nebo na dobírku. Tvoje ztráta je 20 kč? Tak se na to vykašli, dej upozornění pro ostatní. Někdo jí může příště naletět za větší peníze. Chápu tě, měla bych stejný pocit.
Jej,kolikrat jsem se ja dobrovolne stala darcem a jeste zaplatila postu....Vzdy si rikam,ze poslu az prijdou penize a pak zase stejne poslu driv.Ja bych na to nemela teda zaludek.Ale kdyz to nekomu pomuze???
Jj,právě mě ani tak nestve to oblečení,ale ta 50tka za postu....No,neschudnu jen to proste mrzi a prijde me to lito.Hlavne ta drzost pani,ze me napíše ze to obleceni pachlo.Nedovolila bych si neco takového poslat.Kazdy flíček nebo dirka jsou nafocene a popsané.
Je to smutný ...bohuže je tol ponaučení pro příště, člověk nesmí tak důvěřovat. Tak hlavně že nejde o víc peněz.