Maminky prosím. Mám 12 dnů po císaři a mám dva dotazy:
1. jestli si mám nějak bříško stahovat, aby se lépe ,,zmenšilo". Před třemi lety jsem byla taky na sekci a nic jsem s břichem nedělala a taky že se nijak moc nesfouklo a hlavně mě zůstal převis....
2. pořád mi teče jizva, myslím si, že už by měla schnout, ale pořád z ní vytéká nějaký docela zapáchající sekret. Vytírám to 60% lihem-máte s tím prosím zkušenosti??
Děkuji moc za jakékoli rady 😉 za 5 týdnů du na svatbu a potřebuju trochu vypadat 😀 😀 😀
ja nestahovala, a v pohode vse se stahlo samo... vytekat by ti z toho nic nemelo, chtelo by to jit na kontrolu.. kamaradce to asi blbe sesili, zvrchu to vypadalo celkem dobre ale pod tim mela sileny zanet a museli ji to nakonec vyplachovat sondou dovnitr, silene... tak snad u tebe to bude za chvili ok🙂
Mě se jizva blbě hojila, měla jsem dvě takové bouličky, nic teda samo neteklo ale podlilo se to krví a dva měsíce jsem si jezdila do nemocnice aby mi tu krev z rány pouštěli ven a jak se to dlouho hojilo, vzhled je nic moc teda a stahovat jsem neměla doporučeno. Ale myslím, že by se stahovat mělo protože mě zůstal "pupek"'a to jsem před těhu měla 58 kg 🙂
@maks to byl z lékařských potreb takový na sucháč zavinovací je to už 12 let, tenkrát nebyl absolutně žádný výběr tak se kupovalo co se sehnalo, ale zas sem ho používala i u druhého po 3 letech, ale to už zlobil sucháč a rozepínal se. Dívala sem se na netu na ty pásy a dobře vypadá od chicca a new baby, jsou vhodné na operační porody i výška je dobrá, velikost se kupuje podle obvodu pasu po porodu. Ale určitě je dobré i zjistit z jakého matroše sou, umělé nejsou dobré takže budu obcházet prodejny a koukat na matroš. Tam ten co sem před x lety měla byl na dotek fajn takový bavlněný ale přitom pružný, něco jako obvaz obinadlovy.
@maks ted sem našla ten co sem měla, od ergotexu akorát tento vypadá propracovaněji 😉
http://www.zdravotnicke-potreby.net/detail.php?...
asi do něj zase pudu jestli nenajdu lepší bylo fajn regulovat si stažení
Ja jsem po druhem cisari nosila poporodni stahovaci pas. A bricho se mi stahlo rychle, a mam ho mensi nez po prvnim cisari, kdy jsem pas nemela.
Já měla stahovací kalhotky od Anity. Jsou bezvadný, úroveň stažení se dá nastavovat dle potřeby.
Stahovala jsem u každého císaře mám 2 hned po odstranění stehů a čekám 3 mimi. Opět budu stahovat teď už v porodnici hned. Vždy sem mela pas poporodni. Teď budu kupovat zas 2 velikosti před lety nebyl takový výběr jak teď 😉