Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde se dají stáhnout nějaké novější filmy nebo seriály, zdarma nebo za nějaký jednorázový poplatek. Jedeme na dovolenou, kde budeme bez signálu a chtěla bych mít něco s sebou... Zjistila jsem, že máme převážně pohádky 😁
Není to zdarma, ale pokud máte nějakou streamovací platformu, většina nabízí stahování a pak si to můžeš pustit i offline (ale pouze v jejich aplikaci)
@uzivatelkapetra jj, to vím, jen bych něco chtěla mít možnost pustit z flashky na TV, kdyby byl zabrany tablet, který chci využít takto 😉
@adelisss děkuji, kouknu na to 😉
@adelisss našla jsem tam měsíční poplatky, což mne by se hodilo spíše s nějakým jednorázovým poplatkem za stažená data nebo tak nějak, já to potom asi už zase dlouho nevyužiju 😁
Je tam i kredit. Musíš trochu pohledat na té stránce...
@adelisss super, zkusím kouknout lépe 😁 moc děkuji ☺️
Fastshare.cz
Také máme sdílej, jedeme na kredit, ne na měsíční poplatky.
Máš zdarma
Zadara uz toho moc není,nebo spise není temer nic. Pocti treba o Kodi , sice to není uplne zadara, ale není to palka ktera by cloveka nejak ohrozila. Platis jen ulozne/stahovaci misto webshare, ted 668/rok. Můžeš koukat na filmy,serialy,dokumenty cokoli tam najdeš kdekoli a na cemkoli. Tj tv,mobil,tablet. Jedine co te u tv muze limitovat je samotna tv. Pokud mas Samsung tak bohuzel. Kodi nejede na systemu Tizen co ma snad je prave Samsung. A nepripojeni, nebo slabsi internet. Vedela jsem o kodi uz nejakou dobu, pak to tu jedna doporucila taky. A nelituju. Krom Disney pro děcka nemam uz žádnou stream aplikaci. Vše je tam.
Chlap používá sdilej.cz
Zaplatil jednorázově kredit a stahuje filmy pro celou rodinu. Nikdy tam nebyly žádné viry.