Stahování filmů. Kde?

27. čer 2024

Ahoj, chtěla bych se zeptat, kde se dají stáhnout nějaké novější filmy nebo seriály, zdarma nebo za nějaký jednorázový poplatek. Jedeme na dovolenou, kde budeme bez signálu a chtěla bych mít něco s sebou... Zjistila jsem, že máme převážně pohádky 😁

adelisss
27. čer 2024

Chlap používá sdilej.cz
Zaplatil jednorázově kredit a stahuje filmy pro celou rodinu. Nikdy tam nebyly žádné viry.

uzivatelkapetra
27. čer 2024

Není to zdarma, ale pokud máte nějakou streamovací platformu, většina nabízí stahování a pak si to můžeš pustit i offline (ale pouze v jejich aplikaci)

autor
27. čer 2024

@uzivatelkapetra jj, to vím, jen bych něco chtěla mít možnost pustit z flashky na TV, kdyby byl zabrany tablet, který chci využít takto 😉

autor
27. čer 2024

@adelisss děkuji, kouknu na to 😉

autor
27. čer 2024

@adelisss našla jsem tam měsíční poplatky, což mne by se hodilo spíše s nějakým jednorázovým poplatkem za stažená data nebo tak nějak, já to potom asi už zase dlouho nevyužiju 😁

adelisss
27. čer 2024

Je tam i kredit. Musíš trochu pohledat na té stránce...

autor
27. čer 2024

@adelisss super, zkusím kouknout lépe 😁 moc děkuji ☺️

chumlee71
27. čer 2024

Fastshare.cz

badyr
27. čer 2024

Také máme sdílej, jedeme na kredit, ne na měsíční poplatky.

chumlee71
27. čer 2024

Máš zdarma

klpoiu
27. čer 2024

Zadara uz toho moc není,nebo spise není temer nic. Pocti treba o Kodi , sice to není uplne zadara, ale není to palka ktera by cloveka nejak ohrozila. Platis jen ulozne/stahovaci misto webshare, ted 668/rok. Můžeš koukat na filmy,serialy,dokumenty cokoli tam najdeš kdekoli a na cemkoli. Tj tv,mobil,tablet. Jedine co te u tv muze limitovat je samotna tv. Pokud mas Samsung tak bohuzel. Kodi nejede na systemu Tizen co ma snad je prave Samsung. A nepripojeni, nebo slabsi internet. Vedela jsem o kodi uz nejakou dobu, pak to tu jedna doporucila taky. A nelituju. Krom Disney pro děcka nemam uz žádnou stream aplikaci. Vše je tam.