Chtěla bych všechny upozornit na podvodníka, který vybírá zálohy a nevrací je. Chtěl po mě první zálohu a poté požadoval další peníze, když jsem peníze chtěla vrátit odmlčel se. Podává nejasné informace a co jsem si vyzkoušela sama, píše si dále s jinými zájemci a moje zprávy ignoruje.
Pán používá číslo 702 937 967.
Číslo účtu pána 4446806023/0800
Nadále se snaží vymámit další zálohy z lidi. A maže moje varovné inzeráty
Nový inzerát se stejným podvodným číslem.
Je to pro tebe škola, bohužel jen tak někomu poslat peníze, kdo píše jak bulhar.
Zemřeli nám nedávno psi a zůstala nám poslední důchodkyně, tak se průběžně koukám na inzeráty a nestačím se divit. Lidem není hanba říct si skoro 20k za psa, ze kterého kdoví co vyroste (tedy čistokrevný bez PP jak ušlechtile píšou). Pořád je hodně podvodníků, kteří inzerují po celé republice za podezřele nízké ceny. Je třeba být vždy ostražitý (nejen při nákupu zvířat) a vždy osobní odběr, případně záloha osobně při návštěvě a ideálně oproti papíru.
@ivanka_staford to ze ti vyfoti nejaky psy, neznamena, ze to jsou rodice.. pokud chces dane plemeno, tak jeidne s pp a tam se ti tohle nestane.. pokud chces vorecha, je spoooousta spolku a utulku.. a za bez pp psa nekde na bazosi, max par stovek, rozhodne ne tisice a jeste dopredu bez nejaky smlouvy 🤦🏻♀️
@l_ Tak tady píše, že otec i matka jsou papíráci a pochopila jsem, že štěňata taky.
@ivanka_staford Určitě hlaš na policii - jednak jim můžou zablokovat účet a druhak pokud pobral od pár lidí třetinu, od tebe tisícovku - to je hnedka 10.000 a trestný čin.
Nahlásit na policii.
Já nějak nechápu, proč se někdo u placení chová tak lehkomyslně. Pán si dal k inzerátu jednu (?) fotku a ty už platíš rezervaci? Nebylo ti divné a nechtěla jsi vyfotit celé štěně? Fakt jsi předběžně zaplatila rezervaci jen “na ksicht” kdo ví jestli existujícího psa? Vyfotil ti štěňata s mámou? Ne - proč?
Tohle vypadá na kombinaci neponaučeného pejskaře bez velkého zájmu a podvodníka 🤷🏻♀️
Proč to těm podvodníkům lidi dělaj sakra tak snadný?!? 😖
@journals spoléhají na strach lidí, že jim někdo vybraného psa vyfoukne.
Druhá věc trochu svědčí o zakladateli, že si společníka na x let vybírá na základě jedné ne příliš kvalitní fotky.
@uzivatelkapetra 🤷🏻♀️ máš pravdu. Na to nějak není co říct 🙈
@uzivatelkapetra zakladatelka myslela, že posílá vratnou zálohu (přemýšlím, jaký pak má ta záloha smysl) a od začátku chtěla psa vidět, jsou horší případy.
@eviicka Tak vratnou zálohu chápu - pokud už se na to štěně přijede podívat, je větší šance, že si ho odveze, než že prostě řekne, že jako nene a rovnou nedorazí. Prostě i když si pak řekne, že ho nechce, musí se kvůli záloze aspoň přijet podívat. A tím, že jde jenom o tisícovku, tak zase teoreticky se dá poslat - a když se ukázalo, že to je podvod, tak hned na policii. Protože policie zjistí, čí je to účet a peníze se minimálně vrátí (pokud to je bílý kůň) anebo to je rovnou trestný čin.
Nahlaste to na to policii. Většinou spoléhají na to, že to lidé nechají plavat a oni si lehce přijdou k penězům.