Má prosím někdo zkušenosti se sprejema na chrápání, jestli to funguje? Popřípadě co byste doporučili?
No já jsem ted v těhu začala tak chrápat, že se kolikrát sbalim a jdu se vyspat vedle 😅 Ale jelikož jsem v 9. měsíci a za chvíli budu rodit, tak pro mě asi momentálně spánková poradna nebude, když tam nejspíš musí člověk strávit noc na pozorování no :( Uvidime, třeba to po porodu ason trochu odezní .
@priefi Poradna, kde řeší spánek. Manžel hrozně chrapal. Na noc mu půjčili diagnostický přístroj s maskou, pak to doktorka nějak vyhodnocovala. Zjistili mu alarmující počet apnoe za hodinu, takže to bylo potřeba opravdu řešit. Nakonec mu dali vlastní přístroj s maskou domu, ten už byl nastaven na jeho parametry, aby se mu dobře dychalo a kvalitně se vyspal.
@zavodnice ten pristroj s maskou je fakt hustej, dcera jednou videla v nem dedu a zacla vrestet ze je doma strasidlo, tata strasne chrape co si pamatuju, ale nepovazoval za nutny to resit dokud nezkolaboval, mel tak nekvalitni spanek, ze se telo dostalo do stavu naprosteho vycerpani...
Psst nefunguje. Funguje jít do spánkové poradny.