Máte prosím někdo tip na účinný sprej na skvrny na dětském oblečení? Zkusila jsem Frosch, ale moc to nezvládá 🙂 Žlučové či jiné mýdlo mi fungovalo dobře, ale rozežírají mi ruce, takže bych raději nějaký ten sprej 🙂
@veru181 Topka aj na stare skvrny:
https://www.alza.sk/smacchio-tutto/v10048.htm
@veru181
Nejlepsi je klasicky jadrovy jelen
AMWAY předepírací sprej na skvrny
Kup si tekute zlucove mydlo v DM a nemusis na to sahat rukou. Taky jsem hledala nejaky zazrak a nakonec jsem se po x vyhozenych stovkach pokorne vratila ke zlucaku. A na bile pradlo perkarbonat.
Děkuji všem za tipy 🙂
@amazonkajanik Rukavice už jsem taky zvažovala, ale je to krajní možnost 🙂
@veru181 no,já bez nich nemůžu umýt větší množství nádobí.a kontakt s pracím prostředkem už vůbec nehrozí. Mám kontaktní atopicky ekzem,který se mi rozjel až v dospělosti
@amazonkajanik Tak to mě mrzí 😕 Já mám jiný druh ekzému a rukavice musím mít jen někdy na koupelnu, když mám zrovna horší stav, ale je to jak mít cizí ruce.
@veru181 jako jo,někdy se v tom blbě dělá. Proto mám na nádobí klasiku ty "uklízečkové" nevadí mi aspoň teplejší voda a na zbytek klasika jako pro doktory. Jen bych měla mít i v nich látkové rukavice,páč mi i guma působí ekzem,respektive to spoceni se v nich.
Taky doporucuji Amway. Vypere vsechno.
Já dříve používala žlučové mýdlo a teď používám předpírkový sprej na skvrny a nebo Biostein od Eurony .
@veru181 tak když mýdla fungují,tak je snazší si na to praní nasadit rukavice 😉
Jinak v Tetě mají přípravek,jmenuje se Ďáblík a ten je na různé skvrny.