Ahoj všem, dnes jsme byli s dcerou nastřelit náušnice a má je dle mě hrozně vysoko…uvažuju nad tím, že je vytáhnu, dírku nechám zarůst a časem zajdeme nastřelit lépe… co byste dělaly vy?
Prosím nechcu tady poučování od matek které jsou proti nastřelování, nebo celkově dávání náušnic miminkům 🙂 to mě moc nezajímá. Děkuji všem 🙂
Podle to mám dobře.Hlava ji ještě naroste,tak to bude vypadá jinak.
Také to mám takhle moc vysoko, štve mne to celý život, protože 99% náušnic na klasické zapínání mi není. Nejsou totiž tak dlouhé a tak by mne tlačily dole do lalůčku. Je to špatně, bohužel. Mám úplně minimální výběr náušnic, protože zapínání na puzetu nesnesu.
Koukala bych na to, jestli jí vadí zapínání... Z estetického pohledu mi to žádná tragédie nepřijde, i když chápu, že náušnice se nosí právě pro tu krásu.
@radkass1 vyndala bych je cim driv tim lip a az se ji to zhoji nakresly si tecky lihovkou kam je chces a s tim dojdi nastrelit. Tohle mi rekla doktorka. Ona jen zkoukne jestli je to na uchu v pohode kvuli nejakym tem bodum. Priste to bude lepsi. Taky mam jednu nausnici vysa stve me to cely zivot.
Taky jsme měli vysoko a dnes je dcerce 2,5 a má to dobře. Hlavička ještě vyroste. Za mě je to také dobře.
Taky teda nevidim chybu. Nechala bych takto, opravdu hlava o dost vyroste a bude to vypadat jinak.
Já bych je určitě vytáhla. a v šesti zkusila píchnout znovu.
Myslím, že to má správně. Ona se hlavička ještě mění. Dcerka to měla stejně. Nyní má 3 roky a vypadá to hezky, náušnice jí sedí.
Přijde mi, že má dost vysoko ušní lalůčky, zase aby se jí to níže neutrhlo.