Nejdu si pro radu, spíš pro uklidnění... Že nejsem jediná káča na světě, které se to stalo.
Vybírala jsem vertikální žaluzie do obýváku. Našla jsem si firmu, hezké fotky, vše změřila, objednala... Manželovi jsem to ještě před objednáním ukázala s tím, že nevím jaké vzít protože v nabídce měli xx typů ale u všeho stejné fotky. Takže jsem vzala ty u kterých bylo napsáno nejoblíbenější. Dneska přišly... Objednávka za 7tis. 🙄🙄🙄 Manžel s kámošem že to namontuji a já půjdu zatím ven s mimcem. Byla jsem nadšená... No a manžel volá, co jsi o objednala. To je hrozná kvalita, silný plastový materiál... Prostě hnus látka jak do skladu. Takže jsem si vyslechla. Ano je to moje chyba, nejde to vrátit neb jsou na míru.... Holt si je chvilku budeme muset užít 😂😂😂😂 stalo se vám někdy něco podobného?? Njn za blbost se platí, že 😂
To zamrzí, no...škoda peněz, ale co se dá dělat, naštěstí nejde o život a třeba to pak v tom smontovaném stavu nebude až taková hrůza... 😉
Já mám zase trochu jiný "přehmat" : Mně se jednou "povedlo" to, že jsme byli na takové hromadné oslavě v restauraci...vsichni si vybrali, s dalšími dvěma kamarády jsme si vybrali to stejné, tak říkám, že to u číšníka objednám, až přijde. Přišel, já suverénně nahlásila 3x číslo, o kterém jsem se domnívala, že je to naše vybrané jídlo. Bohužel jsem to číslo popletla, takže nám na stole přistál třikrát salát s tuňákem, který nikdo nechtěl... 😂😂
To se stalo každýmu, neboj.
Zrovna 3 dny zpatky..Rtenka od diora za 1300..ze jsem se uklikla na eshopu v odstinu jsem si vsimla po naneseni rtu. Takze nevratne 😬