SOS svatební proslov, poradíte?

paja_paja
25. bře 2017

Ahoj holky, prosím o radu a pomoc. Jde mi o svatební proslov, který mám mít na svatbě. Snoubenci mi to oznámili dnes ráno a za 14 dní je svatba. Byla bych moc vdečná, kdyby jsete mi někdo poslal, nejaký text, vzor, nebo i proslov, abych věděla čeho se tak chytit. Moc bych vám byla vděčná. Proslov nechcou moc dlouhý, spíš přivítání hostů, popřání atd…Děkuji a přeji pěkný den.

puresin
25. bře 2017

@paja_paja Moje svedkyne v proslovu popisovala nejdulezitejsi / nejzabavnejsi / nejdojemnejsi chvile, ktere s nami stravila, to bylo super. A ja byla namekko, to Ti povim... 🙂

missa111
25. bře 2017

Tak já jsem měla proslov na svatbě mojí nejlepší kamarádky. Všem se pry moc líbil. Hodně jsem se toho bále, ale nakonec jsem ho napsala asi během hodinky. Nejdřív jsem si napsala osnovu a pak to šlo samo.
1, Nejdřív přivítání hostů, představení se, poděkování za, že si mě vybrali.
2, Pak jsem řekla několik vět o nevěstě, o jejích kladech, o tom jak je výbornou kamarádkou. Ženicha jsem znala jen asi rok, takže to bylo hořší. Tam jsem použila větu " I když ženicha neznám, tak jak bych si přála, vím, že je pro nevěstu ten pravý, protože ... a tady jeho kladné vlastnosti, že je rodinný typ a hlavně že jí miluje (dlouho jí uháněl)🙂"
3, Potom jsem řekla každému zvlášť jakého jim přeju manžela/manželku. Tobě "Pepo" přeju takovou a makovou ženu a obráceně.
4, Na závěr jsem poděkovala za účast na svatbě, popřála, ať se hosté dobře baví...

Proslov jsem měla asi na 8 minut. Nevěsta a maminky brečely dojetím, trochu jsme se i nasmáli🙂 Určitě se toho neboj. Buď upřímná, osobní a nepužívej zbytečná klišé. Půjde to samo🙂