Ahoj.
Vybiram softshellovy kabat pro sebe. Velikost XS az M,zalezi na znacce. Muzete doporucit? Aby vydrzel lehky dest,vitr,zimu. Jsme hodne venku. Mam vyhlidnuty od zn.Unuo. Ma nekdo zkusenost,jak sedi,jak se nosi? Ohledne pohodli? Jsme hodne akcni s detmi. Lezem po stromech,ruzne prolejzky,ja vsude s mladsi,protoze vidi starsi. Potrebuju se v nem pohodlne hybat,ale zaroven aby byl funkcni a ochranil pred neprizni pocasi na x hodin denne.
Predem dekuji za tipy a ppstrehy🙂
@lobella mám bundu Unuo s fleecem vevnitř, na aktivnější pohyb je praktičtější než kabát. A mohu doporučit všemi deseti. Kupuji dětem jedině softshelové oblečení (bundy, kalhoty) od Unuo a spokojenost. Za mě spokojenost taky. Neprofoukne, kvalitní materiály, kvalitní šití, česká značka a majitelka!
Mám velikost S i když běžně nosím 38/40, záleží asi na které značce. Sedí perfektně a líbí se i okolí.
Mám Atomrat a je perfektní.
@lobella Ted jsem si objednavala kabat se vzorem, jaky je na fotce od @evculinda. Stejny mam i pro osmiletou dceru, rikala, ze chce taky neco trochu elegantnějšího, nez bundu. K tomu sladene cepice a nakrcniky. S touhle znackou jsem moc spokojena.
Já mám od Black Mountain. Chtěla jsem dlouhé přes zadek, oni mají fajn kabáty. V pase projmuté, hezké vzory, velké kapsy, kapuce. M je mi velké, mám i XS a to je mi líp, ale asi S bych brala nejvíc. 177/60, hodně štíhlý pas a vršek.
Mne se libi nejvic kabaty a barevnymi (duhovymi) prvky, uplne ne to rozzari, kdezto v cernem kabatu vypadam hrozne, jsem typ tlumene leto a ve vetsine kabatu si pripadam nemocne a smutne
Mám dva roky Atomrat a jsem fakt neskutečně moc spokojená.. naposledy se mnou chodil po horách a bomba 🙂 https://www.atomrat.cz/damske/01-bundy