Softshelový kabát. Doporučíte?

lobella
25. říj 2022

Ahoj.
Vybiram softshellovy kabat pro sebe. Velikost XS az M,zalezi na znacce. Muzete doporucit? Aby vydrzel lehky dest,vitr,zimu. Jsme hodne venku. Mam vyhlidnuty od zn.Unuo. Ma nekdo zkusenost,jak sedi,jak se nosi? Ohledne pohodli? Jsme hodne akcni s detmi. Lezem po stromech,ruzne prolejzky,ja vsude s mladsi,protoze vidi starsi. Potrebuju se v nem pohodlne hybat,ale zaroven aby byl funkcni a ochranil pred neprizni pocasi na x hodin denne.
Predem dekuji za tipy a ppstrehy🙂

dashyyy
25. říj 2022

Mám dva roky Atomrat a jsem fakt neskutečně moc spokojená.. naposledy se mnou chodil po horách a bomba 🙂 https://www.atomrat.cz/damske/01-bundy

evculinda
25. říj 2022

@lobella mám bundu Unuo s fleecem vevnitř, na aktivnější pohyb je praktičtější než kabát. A mohu doporučit všemi deseti. Kupuji dětem jedině softshelové oblečení (bundy, kalhoty) od Unuo a spokojenost. Za mě spokojenost taky. Neprofoukne, kvalitní materiály, kvalitní šití, česká značka a majitelka!
Mám velikost S i když běžně nosím 38/40, záleží asi na které značce. Sedí perfektně a líbí se i okolí.

lobella
autor
25. říj 2022

@evculinda mne se unuo prave zez libi, ale nevim co...bunda bude praktictejsi,ale.kabat elegantnejsi a potrebuju neco uni ven i k lekari,do.mesta....porad chodim v bundach a vypadam jak nonstop na horske ture😂

martt
25. říj 2022

@lobella Já mám softshellovy kabát od Kixmi mam
ho už třetím rokem a nedám na něj dopustit mám černý a hodí se úplně "na vsechno" , jak do.mesta tak i do hor.

lucikg
25. říj 2022

Mám Atomrat a je perfektní.

evculinda
25. říj 2022

@lobella tak to s kabátem nešlápnete vedle

rexinka
26. říj 2022

@lobella Ted jsem si objednavala kabat se vzorem, jaky je na fotce od @evculinda. Stejny mam i pro osmiletou dceru, rikala, ze chce taky neco trochu elegantnějšího, nez bundu. K tomu sladene cepice a nakrcniky. S touhle znackou jsem moc spokojena.

lobella
autor
26. říj 2022

@dashyyy jsem na nej koukala a ma hrozne dlouhe naplety a ty asi nevydrzi dest ne?

daasqua
26. říj 2022

Já mám od Black Mountain. Chtěla jsem dlouhé přes zadek, oni mají fajn kabáty. V pase projmuté, hezké vzory, velké kapsy, kapuce. M je mi velké, mám i XS a to je mi líp, ale asi S bych brala nejvíc. 177/60, hodně štíhlý pas a vršek.

lobella
autor
26. říj 2022

Mne se libi nejvic kabaty a barevnymi (duhovymi) prvky, uplne ne to rozzari, kdezto v cernem kabatu vypadam hrozne, jsem typ tlumene leto a ve vetsine kabatu si pripadam nemocne a smutne

dashyyy
27. říj 2022

@lobella já mám kabát bez nápletů, celý softkový