Holky je mezi váma nekterá která se snazí o druhé mimčo a chtela by si dopisovat? 😀 My máme doma syna Matěje 2 roky a chceme mu pořídit sestričku 😎 no uvidime snad se zadari a bude holcicka kdyz ne tak brácha bude taky fajn 😀
nam uz se druhe zadarilo, bohuzel jsem potratila, takze cca za dva mesice se zase zacneme snazit..jestli si to teda nerozmyslime, mam drobet strach 😒
Ahoj taky jsme se začali snažit o druhé tak doufám že příští rok bude úspěšný.
holky tak snad bude rok 2014 pro nás ROK PLODNOSTI! 😀
Ahojky,tak s přítelem od včera pracujeme na druhém 🙂 ,Já už mám syna z minulého vztahu. je mu sedm. Teď mám skvělého přítele,tak věřím,že budeme všichni šťastní 😀
Ahoj holky, tak se k vám přidám 🙂 máme doma už jednu cácorku, 5. 2. 2014 to bude rok co sem měla poslední pilulku antikoncepce a zatím pořád nic ☹
Ahojte, ja se k Vam taky pridavam 🙂. Mame doma jednoho ulicnika a chceme druhatko 🙂. Zkousime zatim mesic, tak jsem zvedava jak rychle se zadari. Napoprve to bylo napodruhe 🙂
Ahoj holky, i já se přidávám, máme doma dvouleťáka a rádi by jsme sestřičku nebo bráchu do sbírky ;)... zkoušeli jsme to minulý měsíc, to nic, tento jsem nakoupila ovu testy, tak sned se zadaří brzo ;)....
tak holky já dnes dostala takový tip na jonášovu metodu.....a zajímavé je ze mi to vchází presně na dny kdy mam ovu 🙂 nerikam ze holduju astronomii nebo tak ale je to fakt zajimavý 🙂
Ahojky taky se přídávám, ja letos taky boužel přišla o miminko ve 12tt tak snad se nám brzo zadaří.Doma mám 1,5 Marušku a chtěly bysme sourozence .V nemocnici mi řekly že po šetinedělí po potratu na to máme hupsnout 😎 Takže v puli ledna jdeme na to
Tak si říkám, že když se konečně podaří první dítě, tak přece je jasné, že to musí vyjít i na podruhé a ono nic. Řeči, typu, že už jedno dítě mám a mám být za něj vděčná, nějak nezabírají. Zatím to doma vypadá na rodinu s rozmazleným jedináčkem.
@teok koukni tady http://www.leichte.info/fuer_Frauen/kosmobiolog... http://astrologie.najdise.cz/doktor-jonas/jonas...
🙂 🙂 mne to fakt vychází přesně na ovulaci
Tak já dnes testovala ovu....a mam tam náznak takze uz to prijde 😀 Holky já věřim tomu že to dáme!!!! 😎
Tak my se taky začínáme snažit o druhé mimčo. Začali jsme před 3 dny 🙂
tak já nevím, podle výpočtu sem měla plodný den 8.12., ale ovu byla až 26.12.vždyť MS byla 14tého :(... chjoooo :'(
Ahoj, tak my se snazime o treti ditko, ale bohuzel se nedari ☹