Ahoj holky, jelikož většina diskuzí je už rozjetá, tak bych ráda otevřela novou diskuzi tady 🙂. Snažíme se o druhé dítě a doufám, že se brzy zadaří 🙂 .
Taky se hlásím do klubu 🙂
přidávám se....jak dlouho se snažíte?
tak my začaly, no začaly...prostě přestaly jsme si dávat pozor možná někdy od listopadu, ale zatím nic moc, teď už to vypadalo že možná...ale falešný poplach,takže teď zkusíme znovu...
a užíváte něco nebo používáte nějakou speciální "techniku"?...Když jsem čekala první dítě,tak to bylo a ani jsme nevěděla jak se to vlastně podařilo a navíc díky "menstruaci" jsme to v podstatě do 5téhoměsíce ani netušila, takže si připadám jako prvosnažilka 🙂
@damaska
@heluskal
Ahojky holky, doma už máme malou cacorku a chceme ještě jednu 🙂. Prášky neberu od loňského léta. V listopadu jsem potratila v 6tt. a tedy začínáme nanovo. Beru listovku a od příštího cyklu zkusím asi ovu testy. Testujete nebo měříte bazální teplotu?
@sleepers Ahojky kočko, jak je? Já tento cyklus asi bez šance, sliznice je prý hodně nízko, tak az příští cyklus snad 🙂 . MS čekám sice az 21.4. , ale prý z toho nic nebude.
ahoj holky, mohu se také přidat? my se tedy snažíme od konce května 2014,a le zatím bohužel nic...:-/ tak budu doufat, že se brzo dočkám 🙂
já už jsem zkoušela gynex, kontryhelový čaj, nosifol....a zatím nic nepomohlo....teď už beru jen utrogestan a druhý měsíc jsme brla clostík...dnes jsem 17dc tak uvidíme...kéž by už ms nedorazila 🙂
mám pár otázek ohledně miliskování? Máte nějakou osvědčenou polohu? Zvedáte nohy?
@heluskal
@mysackovi
Moc vám oběma přeji, ať se brzo zadaří - je jaro, všude je spousta těhu bacilů 🙂
Ono na to prostě nejde nemyslet. U nás to cíleně bylo teď od ledna a nedopadlo to. První syn se nám povedl, když jsme se loučili, odjížděla jsem do lázní a pak za 14 dní jsem byla doma 😉 a druhý syn byl nečekaně hned 😉 . Teď to necháme plánované náhodě 😉
holky, pokud vlastníte chytrý foun, tak už před časem mi doporučila švagrová a i kamarádka aplikačku, jmenuje se OvuView, dá se podle ní celkem dobře hlídat cyklus, ukazuje pěkný graf BT...to je jen takový tip, jak si pomoct ;)
Zdravím všechny, máte nektera co si osvědčené třeba na růst sliznice? Doktorka mi minulý týden řekla, že je sliznice hodně nízko a ze tento cyklus to vidí bez šance :( , tak tentokrát budu MS vyhlížet, abych mohla začít pit kontryhelovy čaj a začneme pracovat na mimo 🙂. (ještě 10dni do další MS) .
Tak jsem tu 😉