Ahoj holky, jsem cca 2 týdny po revizi kvůli ZT na konci 8tt a už se nemůžu dočkat MS a dalšího snažení. Jste na tom někdo stejně? Pojďme si zkrátit čekání 🙂
@saidy Ahoj, já byla na revizi 10.10.2016. Právě teď mám třetí den druhé MS. A pořád s tím snazenim přemýšlím, jednou chci hned,pak zas až po 3 měsíci...
@saidy První MS mi přišla pravidelně jako ty před tím. A i teď ta druhá přišla jako hodinky 😉
@kaculik007 proč až po 3 měsících? Mi doktorka řekla po druhé ms, ale cítím se dobře (2,5 týdne od revize), takže tomu necháme od první volný průběh a uvidíme, zatím poctivě držím šestinedělí. Kdyby to vyšlo hned, asi bych musela bouchnout šampus 😀
@kaculik007 Kdyby přišla pravidelně, byla by to paráda, měla jsem krátké cykly. Nezbývá než doufat 🙂
@saidy Tak mi to rekl muj doktor. Až po 3 měsících. Možná i chápu proč. Nikdy jsem neměla tak silnou MS jako teď, celé dny mě bolí břicho a dost krvacim...
@515ka Je mi líto čím vším jste si přišli. Snad se na vás štěstí usměje a už MS nedorazi.
@kaculik007 aha, tak to chápu.. Ale to uteče a pak už budou snad jen samé radosti. Věřím, že smůlu jsme si už vybraly 😉
@saidy V to obrovsky doufám taky. Mě ale poslední dny napadá myšlenka začít zkoušet. Nějak se ta touha po miminku opět vrátila ve větším.
@kaculik007 Tak zkuste, ne? Pokud se cítíš dobře a nemáš zdravotní problémy, nechala bych tomu volný průběh. Nebo aspoň takový mám plán. Pokud není zdravotní problém a psychika už je taky v klidu, nevidím důvod čekat 🙂 Stejně nikde není dáno, že to hned ten první měsíc klapne, ale pro ten dobrý pocit, že se konečně něco děje.. 🙂 Už se nemůžu dočkat, nejradši bych na to skočila hned, ale do MS vydržím 😀
@515ka To mě mrzí, další ale už určitě nedorazi a bude krásný Vánoční dárek.
My potrat ( porod) v 15 tt v červenci, zatím se snažíme. Jinak první ms byla 34 den od revize. Pak další ms a začali jsme se snažit zatím test vždy bílí. Dáváme tomu do Vánoc a pak už se snažit nebudeme. Teď si nic hlídat nebudeme a uvidíme spíme spolu pravidelně a je to příjemnější než se nutit, ze teď je čas. Víc romantiky u toho máme.
Ahoj. Já jsem 2 měsíce po revizi, 1. MS už mám za sebou a druhá (ne)má dorazit zítra a cítím že přijde. Je to hrozný, když už člověk zná ten pocit být těhotná... 🙂