Snaha o druhé mimi se zdravotními problémy

modelis
13. říj 2012

Ahojky, tento měsíc jsme se začli snažit o druhé mimčo - jsem po císaři rok a bez dvou dní dva měsíce, ale kvůli problémum musíme teď ...
Pokud máte taky nějaké problémy - hlavně syndrom PCO přijďte si okecat!!!

ssassi
14. říj 2012

@modelis ahoj. příští měsíc se chceme začít snažit o druhé mimi. jsem 14 měsíců po císaři. a mám PCOS 😉
o čem si budem povídat? 😎

modelis
autor
14. říj 2012

@ssassi ahoj, tak to jsme skoro na tom stejně .) A když jste se snažili o první, šlo to, nebo jsi na to čekala dlouho? Já vystřídala 4 doktory .. každý mi řekl (už od cca 18ti let) že nikdy dítě nebude ... no a nakonec se našel dr. co to začal řešit .. Brala jsem 6 cyklů clostík s utrogestanem a poslední cyklus se zadařilo, v Prosinci 2011 takže takový malý dáreček... Jen jsem byla pak na kontrole po půl roce a dr. mi řekl, že vaječníky jsou na tom dost horší než před těhu ... Před těhu jsem MS skoro neměla tak max.4x za rok .. po těhu skoro pořá.. a právě teď to mívám s 13ti denní pauzou pořád, někdy i 3x za měsíc ... brala jsem duphaston, nic ... takže že zkusíme stimulaci a co nejdřív mimi .. beru clostí, utrouš a v pátek mi řekl, že prostě nic se neděje, tak v ut jdu znovu na utz a nasadí mi ještě něco - název jsem si nezapamatovala ... Takže první uvidíme zda se pak bude něco dít a budem as 6 cyklů stimulovat a nebo to prostě vzdám ...

ssassi
15. říj 2012

@modelis dlouho jsem se na to připravovala. no, ono to celé začalo už v mých 13 letech, kdy místo toho, aby se v klidu počkalo, až se mi cyklus třeba nějak sám chytne, až se to tělo nějak ustálí, nacpala mi dětská gynekoložka(!!!) hormonální antikoncepci. zkrátím to - když jsem poznala svého muže a věděla jsem, že s ním chci být a mít děti, začala jsem "to" řešit. MS nepřicházela, zakže stimulace - dlouho norethisteron, to jsem se pak nějak chytla. před plánovaným snažením asi půl roku to byl utrogestan, ale ovulace pořád nikde. pak clostilbegyt, první měsíc nic, druhý měsíc větší dávka a dostala jsem ještě pregnyl a podařilo se. ale byla jsem za ty měsíce a roky na hormonech oteklá, naštvaná, tlustá, všechno mě svědilo.... no a v těhu se všechen ten nastřádaný humus řádně projevil - zvracela jsem až do 20tt tak, že jsem byla ve špitále na kapačkách. strašně jsem se bála, že o malého přijdu, že nebude v pořádku... v žaludku jsem neudržela ani atom vody, o jídle nemluvě. naštěstí mám krásného zdravého kluka. ¨
ale tentokrát to zkouším "přírodně". kontryhel, pupalka.... cyklus jakýsi mám, tak asi 38-40 dní, ale díky bohu za něj. ale ovu pořád nikde 😒
jo a doporučila mi doktorka NOSIFOL - není v tom žádný hormon, je to to na bázi kombinace vitamínů skupiny B, kys. listové a inzulínu. prý to má úžasné výsledky u žen s PCOS i když je to úplná novinka. tak první měsíc užívám a uvidím. není to nejlevnější, ale pokud nebudu muset absolvovat to hormonální šílenství, zaplatím cokoli 😉

modelis
autor
15. říj 2012

@ssassi tak to bude asi ten nosifol .. dr jen řekl, že je to na bázi inzulínu

ssassi
15. říj 2012

@modelis tak to bude asi ono. mně hned chtěla doktorka cpát zas ten utrogestan. až když jsem opravdu dlouho a vehementně kroutila hlavou, vytáhla letáček s nosifolem :o)

modelis
autor
15. říj 2012

@ssassi a to nehradí pojišťovna? To je blbý, to si nemůžem dovolit cca 400,- jen na 20 dní :((

ssassi
15. říj 2012

@modelis jj, nehradí. já chytla nějakou akční cenu, když jsem vzala kúru na 3 měsíce. ale i tak to bylo asi 370 za balení 😖