Syn byl v pondělí ve školce v kontaktu s holčičkou, co byla pozitivní. Ve středu hned ráno, se školka zavřela, takže je doma. Jako už 2x předtím, přišly od školky přeposláné maily z hygieny, co a jak.
Dnes mi přišla SMS, že JÁ jsem byla v pondělí v rizikovém kontaktu s nakaženým, přitom já se ve školce otočila max. 3 minuty v šatně při vyzvedávání syna a ani s učitelkou jsem se nezapovídala a rozhodně byla dost daleko. Jinak jsem nikde nebyla. Ani v krámu, nic. Prostě vletím do školky, zavolám si dítě, to si vezme bundu, boty a odchod.
Napadlo mě, zda se ta SMS od hygieny nemůže týkat syna, akorát mají nějakou univerzální SMS, takže to vypadá, že se týká mě.
Máte někdo zkušenost?
@properjoey jeee, tak koukám, že iniciály syna jsou tam taky, akorát bez diakritiky, tak jsem myslela, že je to jen nějaká jejich blbá zkratka 🙈
Díky, ulevilo se mi 👍
Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo tohle včera řešil - taky jsme iniciály na začátku přehlídla :D (U nás je ještě bonus, že ten den ve školce vůbec nebyl, protože byl na logopedii. Řešila jsme to včera dvě hodiny.)
Tak to mam radost, ja i dcera mame obe stejne iniciály 🤭
Taky jsme to měli bez diakritiky 🤣a ještě přidám perličku, ve čtvrtek v 12:12 dceru vystourali, dnes v 11h jim volám, kde je výsledek, nikde ho nemohli najít...ve tři telefonát, že se to ztratilo a ať přijdeme znovu 😢takže po další hysterické scéně a vysvětlování se oblikame a paní volala, že se vzorek našel, že je i otestovany a dcera je negativní...uf, jako má toho už plný zuby...představa 3.testu za 8 dní...bylo mi na blití a dceří taky
Mně dneska přišla stejna SMS pro syna, že měl rizikový kontakt s nakaženým 1.1. 🙂
@rsr rychlíci 😂 u nás ve školce už byla karanténa 2x, vždy psali jen mail, SMS nikdy.
@properjoey to chápu. Je to děs.
Přišla mi také, akorát na začátku tě SMS bylo psáno " Pro E.S.:" takže to bylo jasné pro dceru...