SMS z hygieny. Zkušenost?

26. únor 2021

Syn byl v pondělí ve školce v kontaktu s holčičkou, co byla pozitivní. Ve středu hned ráno, se školka zavřela, takže je doma. Jako už 2x předtím, přišly od školky přeposláné maily z hygieny, co a jak.
Dnes mi přišla SMS, že JÁ jsem byla v pondělí v rizikovém kontaktu s nakaženým, přitom já se ve školce otočila max. 3 minuty v šatně při vyzvedávání syna a ani s učitelkou jsem se nezapovídala a rozhodně byla dost daleko. Jinak jsem nikde nebyla. Ani v krámu, nic. Prostě vletím do školky, zavolám si dítě, to si vezme bundu, boty a odchod.
Napadlo mě, zda se ta SMS od hygieny nemůže týkat syna, akorát mají nějakou univerzální SMS, takže to vypadá, že se týká mě.
Máte někdo zkušenost?

properjoey
26. únor 2021

Přišla mi také, akorát na začátku tě SMS bylo psáno " Pro E.S.:" takže to bylo jasné pro dceru...

autor
26. únor 2021

@properjoey jeee, tak koukám, že iniciály syna jsou tam taky, akorát bez diakritiky, tak jsem myslela, že je to jen nějaká jejich blbá zkratka 🙈
Díky, ulevilo se mi 👍

cilkat
26. únor 2021

Jsem ráda, že nejsem jediná, kdo tohle včera řešil - taky jsme iniciály na začátku přehlídla :D (U nás je ještě bonus, že ten den ve školce vůbec nebyl, protože byl na logopedii. Řešila jsme to včera dvě hodiny.)

vladenkamaminka
26. únor 2021

Tak to mam radost, ja i dcera mame obe stejne iniciály 🤭

properjoey
26. únor 2021

Taky jsme to měli bez diakritiky 🤣a ještě přidám perličku, ve čtvrtek v 12:12 dceru vystourali, dnes v 11h jim volám, kde je výsledek, nikde ho nemohli najít...ve tři telefonát, že se to ztratilo a ať přijdeme znovu 😢takže po další hysterické scéně a vysvětlování se oblikame a paní volala, že se vzorek našel, že je i otestovany a dcera je negativní...uf, jako má toho už plný zuby...představa 3.testu za 8 dní...bylo mi na blití a dceří taky

rsr
26. únor 2021

Mně dneska přišla stejna SMS pro syna, že měl rizikový kontakt s nakaženým 1.1. 🙂

autor
26. únor 2021

@rsr rychlíci 😂 u nás ve školce už byla karanténa 2x, vždy psali jen mail, SMS nikdy.
@properjoey to chápu. Je to děs.