Ahoj děvčata, poprosím o vaše zkušenosti. Naše babí potřebuje nový mobil, má starou tlačítkovou nokii. Koukala jsem, že nové tlačítkové nejsou špatné a jsou za pár korun, ale nemají žádný OS (aspoň jsem nenašla) a tak do nich nejdou stahovat žádné aplikace (babí by chtěla Lidl apod). Některé sice mají wifi a přístup na fb nebo skype, ale to je málo. Babí si zkoušela práci s klasickým smartem, ale nevyhovalo jí to, má už maličko zchromlé prsty. Je tedy fakt, že ta uhlopříčka byla nic moc no, možná větší by byl lepší nebo s "perem"...Jaké telefony prosím používají vaši staroušci a jak jsou s nimi spokojeni, hlavně mi jde o to psaní...ten zbytek babí pochopí, pc doma má, základy na něm zvládá. Děkuju moc 🙂
Ja babička 😂, mám dotykový 🍏 MT
Já mám pro tátu (75let) vyhlídnutý Evolveo EasyPhone AD (EP-900). Je to tlačítkáč s androidem.
@vrabcak0007 tak u nás byla volba jasná, koupila jsem mamce to samé jako dcerce, aby jí to vnučka naučila. Pero by pro nemotorné prsty bylo asi fajn. to se dá sehnat zvlášt a funguje na všechny dotykové displeje, ne? Myslím ,že dcerka nějaké dostala nebo si ho koupila z apár korun, a pak pooužívala (než ho ztratila )