Dneska si manžel psal s kolegou,když mu ale posílal smajlíky viděla jsem tam tento smajlík 🏩 co to znamená? Mě tohle neposílá.🤷🏼♀️
Kancelář, bordel, firma, ...? Proč se na to nezeptas manžela?
https://www.kupnisila.cz/co-znamenaji-smajliky-...
Tak už víš, co znamená?
Je mi jen blbé se ho na to ptát 🤷🏼♀️
@1pomnenka Vím. Ale nevím co si o tom myslet.
@uzivatelkapetra Nuda úplně ne. Jen je mi blbé se ho na to ptát.
@1pomnenka takove smajliky snad ani v mobilu nemam - hodinovy hotel jo :D se clovek ma porad co ucit ;)
@moudivlacek Také na to koukám. Já ho tedy v telefonu mám ale neznala jsem jeho význam.
v tom případě musíte vidět i ten název ne? znamenat to může xy věci, nebo také ne, to spíš vyřešte doma, tady vás ani vašeho muže nikdo nezná, tak vám těžko někdo adekvátně poradí
@moudivlacek Já ho neznala,až po tom co jsem @1pomnenka dala ty významy daných smajlíků.
@moudivlacek Je mi hloupé se ho na to ptát aby to nevyznělo,že mu nevěřím.
Smajlik jako usvedcujici dukaz nevery😀 Tvl, chudak😂
@irmamala To já ale neříkám. Jen mě zajímá komu by ho asi tak mohl poslat. To je vše .
Jakože on psal kolegovi, ty ses mu dívala přes rameno , viděla ho v nedávnou použitých a teď přemýšlíš jaké ženské smajlíka posílal ???😃
Už chybí jen prolustrovat mu mobil, když se bojíš zeptat.
@michaela666 Do mobilu jsem mu nikdy nekoukala a to přísahám. Ne přes rameno ležel vedle mě. A ano v nedávno použitých.
Nemá tam i broskev nebo lilek? V kombinaci s prvním smajlíkem už by to důkaz být mohl. 😃
A teď vážně, vyprdni se na smajlíka. Zbytečně si kazíš den. 😉
@michaela666 To už mám zkažený od rána. Něco na mě leze a mám depku a toto to jen pozdvihlo.
Je ti blbé sa ho spýtať ale nie je ti blbé mu kukať do mobilu 🤣 zaujímavé rozmýšľanie 👌🏻
Třeba ho používá prostě z jiného důvodu než jaký je význam, probůh je to smajlík. Kolik lidí používalo smajlík lejna, protože si myslelo, že je to čokoláda... 🙏 třeba toto, znám lidí co to používají jako plácnutí.
Nebudu tě soudit proto, že tě to rozhodilo. A ani proto, že jsi nad tím začla šrotovat. Je to lidský a občas se to asi stane každému.
Tak mu rekni pravdu, že jsi to zahlídla jak to poslal ve zprávě a zeptej se co má ten smajlík za význam.
Prostě řekni pravdu. Tečka.
Zeptala jsem se. A mám klid byla to hloupost. Vysvětleno a klid
A proč ho teda použil? Nebo na co?
Taky by mě to zajímalo 😁
@jarla Kámošovi jako dům snů 😄
Nuda co? Se manžela zeptej.