Co si takhle sdělit info o probíhajících akcích / slevách v ochodech na výrobky pro děti. Jen ve stručnosti napište o jaký výrobek se jedná, kde ho koupíme a termín probíhající slevy na daný výrbek. Určitě to spousta z nás uvítá ...
Plenky SLEEP & PLAY - Interspar - termín: 2. - 9. 1. 2007 - cena: 199,90
v DM maji ted akci na detskou kosmetiku SEBAMED
V DM mají momentálně v akci výhodné dvojité balení Sunaru.
Plenky HUGGIES - Drogerie teta - termín: 12. - 20. 1. 2007 - cena: 209,90
na stránkách - broucekaberuska - mají slevněné kočárky např. X-Lander za 5.900,- + 3445 Kč korbička atd. 😉
Kojenecká váha - ETA - termín: 12. - 31. 1. 2007 - cena: 999,- (pův.cena: 1699,-)
ahojky,
od zítřka tj. 17.1.2007 má Tesco výprodejové akce
Tesco fialové pleny
dětské postýlky, matrace, nočníky a spoustu dalších věcí včetně kosmetiky a dětských papáníček
akce platí do 30.1.2007
ahojda, tak jsem dneska zjistila na strankach Ikea, ze budou mit Diktand prebalovaci pult pristi tyden zlevneny z 4990 na 1990 Kc. Je to ten trosku do starodavna ladenej.
Kristi, zkoušela jsem to najít na stránkách ikei a tu akci jsem nenašla,i když moc se tam neorientuji, to je pravda. Ale nabídka je to výhodná, tak jestli je to pravda, tak popřemýšlím 😉
tak ja sem hodim odkaz, at je to jednodussi - PS, akce je pristi tyden pouze na Cernym Moste v Pze, ale vetsinou ty akce rotuji po cele republice
http://www.ikea.com/webapp/wcs/stores/servlet/I...
holky, TESCO ma ted veskere detske zbozi za super ceny a vyprodej!!!!!!!!!!hlavne pro novorozenata a kojence!!!!!
🙂 😅
a můžu se zeptat v kterém Tescu protože já byla v Letňanech a tam neměli vůbec žádné dětské oblečky. 😒
ještě jsem zapoměla na wewewe.promi.cz mají 10%slevy a mají myslím hodně levné bavlněné pleny. L. 😉
jedna akcička:
prodejní výstavu kočárků v Havlíčkově Brodě 4. a 5 dubna 2007. 😉
podrobněji na stránkách: http://www.kocarky.cz/
Vlhčené ubrousky Baby´s Comfort - 80 ks - PLUS - termín: 5. 2. 2007 - cena: 19,90
Ahojte!
V Hypernove majú oblečenie za dobré ceny - pre maloškov aj pre nás, rodičov. Ale na čo som teda pozerala ako blázon 😕 , že tam veselo predávajú chladiace kúsatká pre deti, ktoré v testoch vyšli ako najtoxickejšie!!!! 😠 Taká fialová hviezdicka
Ahoj holky,
Tesco má v akci naše oblíbené pleny, hnedky jsem nakoupila 😅
a pozor v Tescu opet fialove pleny za 199 a Pampersky maji taky v akci, 2 baleni jumpopack za 539 Kc...
tak to je super,tak zítra vyrážím 😀 díky za info
Já už mám nakoupíno 😀
jess,ty se mááááš 😀 já vždycky přijdu s křížkem po funusu,skoro vždy je vyprodáno,jezdím do Tesca na Zličín a pak honím přítele a ten shání po celé Praze plínky 🙂 Jednu dobu byli vyprodány a my je nemohli nikde sehnat.Ty tesco jsou hodně oblíbené 🙂
Jsou,u nás jsou taky rychle vyprodané,já ale jezdím na nákupy až po 8večer a to už mají další zásoby 😀 . Jsem s něma fakt spokojena 😀
a nejvíc jdou na dračky 3, malé a větší bývají, ale trojky midi jsou hned v čudu 😀
a kór když tam jede brácha se švagrovkou a nakupujou pleny pro svá dvojčata 😀 😀
Ahoj holky, Makro má plínky do 5kg v balení jich je 18 za 2.60,- mám doma 12 balíků, pro začátek dobrý 😉
ahoj macanet, a co je to za značka? já před prvním porodem taky nakoupila v makru asi 4 balíky a nakonec jsem použila asi 10 plen z jediného balení, zbytek jsem někde porozdávala.
byly nešikovně dělané, měly jen jednu gumičku kolem nožek a protože mé velmi kojené dítě nekakalo, ale teklo, tak jsme pořád jen převlíkaly a praly.
já už si značku nepamatuju, jen vím, že to byl myslím nějaký předchůdce těch jejich nynějších aro.
Jsou to obyč . ARO. šbagruše je má a chválí je, navíc její malej má po těch kvalitních ekzém.Takže uvidíme, třeba jsi měla blbý balení.
Holky díky za tip na ty tesco plíny, rovnou jsme dneska koupili na zkoušku 2 balíky, zatím vypadají dobře, tak uvidíme - dnešní noc je otestujem 😉
Minuly tyden jsem koupila v OV klasicke ceske bavlnene plenky.
😅 VYPRODEJ 😅
- 10ks malych slevneno z 200kc na 65 kc vsech 10 plenek
- 5ks vekych slevneno na 180kc.
http://www.akcniceny.cz/letaky/ 🙂