Škytavka u měsíčního kojence

zirawka
2. únor 2018

Ahojky, od porodu nás trápí škytavka, máme ji i vícekrát za den. Zaženeme ji tak, že malýmu dám cucnout mléka. Měli jste to některá podobně a zbavili jste se toho?
Hodně nás to trápilo i v těhotenství v bříšku. Díky za příspěvky 🙂

acttivia
2. únor 2018

Ahoj, moji dceru taky trápila škytavka. Při přebalování, při uspávání, skytala velice často. Mám pocit, že to přešlo někdy po třetím měsíci nebo po čtvrtém. A taky sem jí na to škytání dávala prso a pomáhalo to, na nic lepšího jsem bohužel nepřišla 😃 Už jí je 18 měsíců a škyta tak jednou za měsíc 😉

poah
Autor odpověď smazal
Zobraz
lv
2. únor 2018

Děti škytají takto snad všechny.

zirawka
autor
2. únor 2018

@acttivia Ano, škytá většinou taky při přebalování, někdy při koupání. Chudák, jak sebou při tom škytání škube. Už se těším, až se toho zbavíme 🙂
@poah Také se nám to už stalo, že se poblinkal.

evaaskalova
2. únor 2018

Me mala skytala od 7.mesice jeste v brisku nekolikrat denne. V prvim pulroce skytala klidne i 5x a vice za den. Ted mame temer 14m a tak 1x denne tez jeste skyta, hlavne kdyz se vic rozesmeje,to ji to chytne pokazde. Je to pry bezne a casem to zmizi uplne 🙂

kafr
2. únor 2018

@evaaskalova tak to se mam na co těšit 😮 jsem v 7.m a mimčo taky škytá několikrát denně (i v noci). Mě je jí líto už teď 😘

evaaskalova
3. únor 2018

Taky mi ji bylo lito, ale neudelate nic. My zkouseli davat napit,ale pomohlo to z pocatku zridkakdy. Ted kdyz uz je vetsi,napije se vody s hrnku a je to pryc 🙂