ahoj,
doufam ze tady podobne tema neni, kazdopadne jsem takove nenasla, pokud ano, omlouvam se
chtela bych vedet vase nazory
jde o to, ze v dobe, kdy jsme spolu byli asi tak mesic, se potkal se svoji byvalou manzelkou, na party, takze se popijelo, a tak, a potom spolu skoncili v postely. Nedoslo ale primo k tomu, v momente kdy k tomu melo dojit si uvedomil ze chce byt se mnou (je cizinec a resili jsme, jestli risknu odejit kvuli nemu do ciziny, s tim, ze to nejdriv bude vztah na dalku). Priznal ze se s ni vydel, ale ne, ze spolu neco meli. Me to kazdopadne nedalo, a po pul roce jsme na to tema znovu narazili a on priznal ze k tomu malem doslo ... ja se doted s tim nejak nemuzu vyrovnat. Vim ze ho to trapi a mrzi, a me tak nejak nevadi ze k tomu skoro doslo, ale ten fakt, ze kdyz jsem se ho poprvi zeptala rekl ne, az po pul roce to priznal, bal se me reakce, coz chapu .... chceme se brat a planujeme spolecnou budoucnost, prestehovala jsem se k nemu, a vse je super, ale nekdy se stane, telefonuje treba se znamou, a ja dostanu divny pocit, zarlivost, ac vim, ze je to jen znama .... nevim jak znovu obnovit duveru
kuli: pokud to dobře chápu, ty řešíš, že před půl rokem mělo k něčemu dojít?
příjde mi, že si trošku zbytečně komplikuješ život 😅
pokud vše klape, nevidím důvod k trápení - každý občas udělá blbinu (tahle navíc ani nebyla dokonaná)
ta žárlivost na telefonáty je jen nízká důvěra v sebe samu (nenavážím sedo tebe, spíš usuzuju podle sebe - i já jsem podezřívala dokud jsem si málo věřila - ve chvíli, kdy jsem se srovnala, jsou mi tytéž telefonáty o dost volnější)
Ja by som si sakra overila, či má vzťah s exmanželkou v sebe uzavretý alebo ešte nie. A nechcem byť zlým prorokom, ale nezdá sa mi, že by sa chlap v posteli zháčil a nedokončil, prečo tam prišiel.
já našla zprávy manželovi, krerý psal nějaké holce, jak by si to s ni rozdal, naštěstí mu neodepsala, ale pro mě je tím tak narušenej vztah, že kdyby jsme neměli roční dceru, takjsem mu sbalila a šel by z domu, od té oby se hrozně snaží je takovej, jak by si každá ženská přála, ale mě to připadne falešný ☹ já mám pořád červíčka v hlavě, pořád to bolí a podezřívám ho dál, stačí, když sedí u počítače, nebo když je sám doma a já jdu s malou ven, už mám před očima, jak zas nějaké píše ☹ je to hrozná situace, člověkto chce odpustit, ale má strach věřit..jak jsem řekla i jemu, hrozně moc ho miluju, ale jestli mě ještě jednou ublíží, tak se rychle odmiluju!!!
ahoj tak bud se s tim smiris a pujdete dal spolu a nebo se s tim nesmiris... 😒 ... ja osobne by jsem se s tim smirit nedokazala a i kdybych to zkousela a dala nam sanci tak by to ve mne porad hlodalo a kdyby nekde sel sam tak bych ho podezrivala a stejne by jsme se jen hadali a driv nebo pozdeji by to zkoncilo...
popremyslej nad tim...a uvidis esi zkusis dat jeste sanci a nebo uz to nema smysl...