Zdravím holky, jen bych chtěla slyšet váš názor. Poslední tři dny se mi zdají opravdu nechutný sny první byl, že mi do nohy vlezla strašně velká stonožka - můžu vám říct, že už jsou to tři dny, ale jak kdybych měla pocit, že ji mam furt v noze přitom to byl sen druhý sen byl, že jsem měla na ty sami noze x klíšťat - fuj klíšťat se strašně stitim a navíc vim moc dobře co může způsobit a dnešní sen byl tedy o práci, ale taky úplně hnusný, tak jsem byla ráda, že jsem se vzbudila. Nevíte co to může znamenat. Tu stonožku citim v noze ještě teď 🙄 dnes už budu mít hrůzu jít spát. Nikdy se mi takle živý sny nezdali. Jinak vám přeji hezký den 😇😇
Možná se v noci s Vaší nohou děje a podvědomí z toho pak vytvoří takové sny. Může to být něco zcela banálního - mravenčení, menší křeč. Zkuste nohy před spaním protáhnout nebo zvýšit příjem hořčíku a uvidíte, jestli se sny vrátí
@kelerub kéž by 😀 teď jsme zkoušeli z clostil. Tak že by 😁😁😁😇
@sigyn ano i křeče mívám,pravda zkusím hořčík. Děkuji a pěkný den
@kulickakulata je pravda, že v těhotenství jsem měla neuvěřitelně živé sny, naštěstí hezké 🙂
@kelerub ano moc děkuji 😍 a hořčík nebude na škodu. Taky Vám přeji hodně štěstí a hlavně zdraví v tehu😇
@sunnurse. Taky si vůbec nevybavuju, že bych měla takle živý sny, tak snad už to nebude takový. A přijdou ty hezký. Mějte se moc hezky.. ☺️