Škaredé sny. Co mohou znamenat?

kulickakulata
3. čer 2020

Zdravím holky, jen bych chtěla slyšet váš názor. Poslední tři dny se mi zdají opravdu nechutný sny první byl, že mi do nohy vlezla strašně velká stonožka - můžu vám říct, že už jsou to tři dny, ale jak kdybych měla pocit, že ji mam furt v noze přitom to byl sen druhý sen byl, že jsem měla na ty sami noze x klíšťat - fuj klíšťat se strašně stitim a navíc vim moc dobře co může způsobit a dnešní sen byl tedy o práci, ale taky úplně hnusný, tak jsem byla ráda, že jsem se vzbudila. Nevíte co to může znamenat. Tu stonožku citim v noze ještě teď 🙄 dnes už budu mít hrůzu jít spát. Nikdy se mi takle živý sny nezdali. Jinak vám přeji hezký den 😇😇

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
sigyn
3. čer 2020

Možná se v noci s Vaší nohou děje a podvědomí z toho pak vytvoří takové sny. Může to být něco zcela banálního - mravenčení, menší křeč. Zkuste nohy před spaním protáhnout nebo zvýšit příjem hořčíku a uvidíte, jestli se sny vrátí

kulickakulata
autor
3. čer 2020

@kelerub kéž by 😀 teď jsme zkoušeli z clostil. Tak že by 😁😁😁😇

kulickakulata
autor
3. čer 2020

@sigyn ano i křeče mívám,pravda zkusím hořčík. Děkuji a pěkný den

kelerub
Autor odpověď smazal
Zobraz
sunnurse
3. čer 2020

@kulickakulata je pravda, že v těhotenství jsem měla neuvěřitelně živé sny, naštěstí hezké 🙂

kulickakulata
autor
3. čer 2020

@kelerub ano moc děkuji 😍 a hořčík nebude na škodu. Taky Vám přeji hodně štěstí a hlavně zdraví v tehu😇

kulickakulata
autor
3. čer 2020

@sunnurse. Taky si vůbec nevybavuju, že bych měla takle živý sny, tak snad už to nebude takový. A přijdou ty hezký. Mějte se moc hezky.. ☺️