Dobrý večer všem.. Jak vaše 4lete děti zvládají silvestr? U nas des, krik, strach.. :( dnes "spi" se mnou v posteli, medunkovy čaj a u postele Dithiaden pro jistotu.. Lip to zvlada i pes u nasich a ze je to straspytel :(
Ze v tom nejsme sami..? Dospime se zitra, horsi ze se tu strili uz od rana.. Vysvetlujeme, utesujeme, ujistujeme ze jsme spolu a nic se nam nestane.. Marně..
Jo tak nase roční se tech ran taky bala a nemohla usnout. Ted v 9 to ustalo a pokouším se ji uspat, ale je totalne pretazena. Ctyrletak tu pobíhá s tim, ze bouchaji bomby, a ze zitra pujdeme zkontrolovat most pres reku
@martiniquest preji klidnou noc.. No, Míša ted ve chvili klidu usnul 🙂 samozrejme taky pretazeny chodi spat max o pul 9..
Malá spí pricucla,poté co dvě hodiny prorvala strachy. Tak jsem zvědavá,zda se mi ji podaří odložit. Pes vynervenej. Bydlíme ve vilové čtvrti,takže stačí jeden kňour odpalojici na zahradě...
Naše starší se nikdy nebála a teď ve 4 letech se bojí. Takže vysvětluju, že doma ji to nemůže ublížit že se bát nemusí. Koukali jsme na videa, jak se ohňostroje odpaluji, jak vypadají, atd.. No boji se stejně. A moje roční se nebojí niceho. 🤷♀️
Mrzí mě, že z toho mají vaše děti takový strach. Musí to být hrozné, zvlášť když některý telata střílí celý den. Já mám kolem sebe děti zvyklé na ohňostroje, rány a bouchání z děla už od miminek, takže jsem ničeho takového nebyla svědkem.
Držím palce, ať to zvládnete co nejlépe.
My jsme dětem udělali oslavu - venku si skoro 3. létá držela prskavku s mojí asistencí a malý 10. měsíční jen koukal. Pak jsme šli domů a tatínek na zahradě odpálil fontány a když šla spát, tak jsem ji řekla, že venku zase odpaluje jiný tatínek pro své děti ohňostroj a ona v klidu usnula... tak snad budou spinkat 🙏
Do 21 hod stříleli jak šílený, teď zatím dobrý. Taky ji to budí a bojí se.
@keksik002 u nas od dvou let uolne v.pohode, syn nadšený z barev a světel. Nevím jestli jsem to nepochopila špatně, ale co zkusit rikat jak je to krásný, jak to svítí a jee hele..podovej... A ted to udělá bum!!! ... Nemám to ráda a neprovozujeme ohnostoje, ale koukáme... A když to nezabere.. zkusit zabavut tím co má rád... Preji klidný večer ☺️
@sturmanova_k snazili jsme se, je to bohužel rok od roku horsi.. :(
Tak naši kluci se na to strašně těší jsme na vesnici takže toho tu moc není, takže každý rok nějaký ohňostroj kupujeme
Sousedi už dva týdny intenzivně rekonstruují, takže příprava na Silvestr byla důkladná a oba teď bez problemu spinkají. Ale první dny nic moc nebyly...
My mame zatim triletou, od rana lita od okna k oknu a chce videt kazdy ohnostroj. Dele ji trvalo nez usnula, asi prehrsel vjemu za ten den, ale jinak beze zmeny.
Bydlime na vesnici... Letos pres den taky trochu bouchalo a po půlnoci cca pul hodky kravalu, ale prevazne hluk z rachejtli, petardy moc ne. Kluci (3,5 a 1,5r) pulnoc, stejne jako loni, prospali 😉
sousedka autisticke dítě, takže malého jsem slyšela až k nám do bytu, u nás byl taky reva časté buzení, děs
tak u nás se usnulo kolem půl 10 večer.. vzbudil se kolem 11 samozřejmě střílení, vlezl si zase za mnou, bál se tak si chtěl povídat a zpívat, usnul znovu kolem 2 ráno a v 7 vstával.. oproti loňsku a včerejšímu dni byla noc celkem dobrá.. obešli jsme se bez Dithiadenu a záchvatů.. Díky všem za podporu a doufám že i vaše noc byla klidná..
@keksik002
syn 2,5roku usnul v 21.30h a vzbudil se kolem 23h, ohňostroj preckal s manželem v koupelně, bál se a tam to nejmíň dolehalo to střílení, já mezitim s dcerou venku, ta chtěla vidět ohňostroj...
Spíš poprvé vedle nás sousedi stříleli jak diví snad od 20h, loni normálně celý ohňostroj prospal...
Dcerabto nevnimala, syn mel letos 1. A jen se zavrtel v postylce, prdl do plink a spal fo rana
U nás nakonec prcek ohňostroj prospal, úplně bez problému. A to bydlím ve středu města.
Tak snad to tento rok nebude tak jako obvykle..Tady u nás stříleli nejvíce 20-21 hod, teď zatím teda klid, tak uvidíme v noci.
Já malému každý rok v půlnoc držela uši - a to jako fakt :D...Protože se v posteli strašně vrtěl a mě se ho nechtělo znovu uspávat, tak sem přidržela uši a tak spal vesele dál a já měla klid.
Tento rok uvidím, jak to v noci bude, snad dobrý. Ale jinak se rachejtlí nebojí vůbec...