Ahoj 🙂
Moc bych vás chtěla poprosit o pomoc. Dcerám chci nechat vyrobit identifikační silikonový naramek. Ale co jsem v rychlosti prošla nabídku na internetu, nejsem si jistá firmou, která by vyrobila kvalitní a dobře čitelný náramek. Najde se tu někdo, kdo nechal vyrábět a může doporučit? Nic děkuji za případnou pomoc.
@evinahosta Já na ně četla nějakou recenzi z dávných dob, tuším někdy z roku 2011 nebo tak nějak a paní psala, že to není vůbec čitelný a že spokojená není. Ale mrknu na video, třeba se zlepšili 🙂 děkuju za postřeh 🙂
Ja o nich uvazovala, ale nakonec jsem koupila pres Aliexpres klasicke plastove, kde jsem si vse dopsala rucne. Maji ruzne obrazky, stahnes si je na vyhovujici delku a drzi bez problemu.
Já mám jeden ale už si nepamatuji odkud. A super.
BodyID, zatim spokojenost.
@karla2015 jo to je ten co mám taky a super
Dcera má body ID a dobrý, druhé dceři pořídím taky.
Nakonec jsem zvolila náramky Angelrings a jsem relativně spokojená. Mínus je to, že text na náramku je opravdu málo čitelný, ale pomohl nesmývatelný fix 🙂 pak mi trošku vadilo, že výrobce umožňuje málo znaků na náramku. Chápu, že text nemůže být dlouhý s ohledem na velikost náramku, přecijen to je na obvod ručky 15 cm. Ale jeden dva znaky, které bych využila jako mezery v tel čísle by se určitě vešly 🙂 nicméně, máme náramek, na kterém je číslo na manžela i na mě, náramek vypadá hezky a to mi ke štěstí stačí 🙂
@leilinka1234 Ahoj, kdysi jsem videla video od jedne mlade maminky, ze je nechavala delat pro syny.
Na teto adrese: www.angelrings.cz
Video je tady, o naramcich mluvi cca od 1:30, mrkni, mozna z videa pujde poznat, jestli odpovidaji tvym predstavam🙂
https://www.youtube.com/watch?v=ahqzd1OEqd8