Mohly bychom se zde bavit o luštění šifry? Vždy mne to dost bavilo. Kdo se přidá?
To už skončilo před lety, bude??
💉 nemůžu najít smajlíka špendlíku, tak se připichuju stříkačkou 😅
@filija O co jde? To vůbec neznám, ale myslím, že by mě to taky mohlo bavit 🙂
@katule1990 knižní šifra martinus.cz mrknete
@filija Už koukám 😀. Dnešek jsem uhodla, ale ty předchozí dvě teda zatím nevím 😀. Nicméně nejsem takový knihomol, tak jsem zvědavá, jak mi to půjde 😀.
Mam vsechny 3. Knizni sifra byvala skvela, tohle je trochu jine, ale porad dobre 👍
Mám jen dnešní, ty předchozí dvě nějak nevím 🙈
Miluju, luštila jsem všechny pokračování, ale úplně současná literatura jde hodně mimo mě, tak se chytám spíš na starší klasiku
Díky za tip! Druhou teda netuším...
@kakamila12 vcerejsi kniha byla nedavno i znovu filmove zpracovana, nazev je velmi kratky a myslim, ze to byla i pocitacova hra.
@kakamila12 a prvni ma v nazvu obilninu,starsi kniha
@drep Tak tyto prvni tri zrovna klasiky jsou. 😁 Ta z dneska dokonce ze 17. stoleti.
@makovice88 jj, letos je to zatím jednoduché, já vždycky bojovala s těmi moderními detektivkami u odhalovaček. Těším se na zítra😉
@drep Ja taky. Ale musim priznat, ze mi chvili trvalo, nez mi doslo, jaky vyznam ma napoveda od toho psa. 🤦♀️😂
@makovice88 já začala dneškem, kde to bylo hodně klasické a tem hafům to dalo smysl😂
První a třetí jsem dala hned, ale to druhé???
@hojda Je to zname sci-fi, minuly rok byla nova verze v kinech. Nebo je to take soucast pouste.
@makovice88 To jsem si myslela, totálně mimo můj záběr..... sci-fi mě nějak nikdy nebavilo.
Můžete dát odkaz?
@evula19 První mám, díky za nápovědu 😎
@evula19 díky za další indicii, tím mi to docvaklo 🙂
Tak se k vám jdu přidat 🙂 první tři mám, na dnešek jsem ještě nepřišla
super, taky se ní chystám🙂